TSO'dan 9. Uygulamalı Girişimcilik Kursu

GÜNDEM 27.02.2017 - 09:18, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

TSO'dan 9. Uygulamalı Girişimcilik Kursu

Bugüne kadar 8 kez Uygulamalı Girişimcilik Kursu düzenleyen Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, 4-7 Nisan 2017 tarihleri arasında kursun 9.'sunu düzenleyecek. Kursa başvurular 01-31 Mart 2017 tarihleri arasında Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odasına bizzat yapılacak.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, 9. kez Uygulamalı Girişimcilik Kursu düzenledi.  4-7 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kurslara başvurular 01-31 Mart 2017 tarihleri arasında bizzat Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası'na müracaat edilerek yapılacak.   SEYHAN; ÖRNEK GİRİŞİMCİLER TALEBİ ARTIRDI   Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, 9. kez açılacak Uygulamalı Girişimcilik Kursu hakkında yaptığı açıklamada; "Odamız tarafından daha önce 8 defa düzenlemiş olduğumuz KOSGEB'in Uygulamalı Girişimcilik Kursu'nun başarı ile tamamlanması ve kursiyerlere sertifikalarının verilmesi neticesinde kendi işyerini kuran girişimcilerin örnek teşkil etmesi dolayısıyla gelen talepler üzerine Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nun 9. sunu başlatıyoruz. Bu kursa bay - bayan 18 yaş üzeri Alaşehir ve çalışma alanımız içerisinde bulunan Sarıgöl ilçelerinde ikamet eden kişiler başvuru yapabilecektir. Özellikle işsiz fakat yatırım planları olan kişilerin başvurularına öncelik tanınacaktır. Kursa katılmak isteyen girişimci adaylarımız 0236 653 10 61 no.lu telefondan bilgi alabilirler"
Bugüne kadar 8 kez Uygulamalı Girişimcilik Kursu düzenleyen Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, 4-7 Nisan 2017 tarihleri arasında kursun 9.'sunu düzenleyecek. Kursa başvurular 01-31 Mart 2017 tarihleri arasında Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odasına bizzat yapılacak.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, 9. kez Uygulamalı Girişimcilik Kursu düzenledi.  4-7 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kurslara başvurular 01-31 Mart 2017 tarihleri arasında bizzat Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası'na müracaat edilerek yapılacak.

 

SEYHAN; ÖRNEK GİRİŞİMCİLER TALEBİ ARTIRDI

 

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, 9. kez açılacak Uygulamalı Girişimcilik Kursu hakkında yaptığı açıklamada; "Odamız tarafından daha önce 8 defa düzenlemiş olduğumuz KOSGEB'in Uygulamalı Girişimcilik Kursu'nun başarı ile tamamlanması ve kursiyerlere sertifikalarının verilmesi neticesinde kendi işyerini kuran girişimcilerin örnek teşkil etmesi dolayısıyla gelen talepler üzerine Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nun 9. sunu başlatıyoruz. Bu kursa bay - bayan 18 yaş üzeri Alaşehir ve çalışma alanımız içerisinde bulunan Sarıgöl ilçelerinde ikamet eden kişiler başvuru yapabilecektir. Özellikle işsiz fakat yatırım planları olan kişilerin başvurularına öncelik tanınacaktır. Kursa katılmak isteyen girişimci adaylarımız 0236 653 10 61 no.lu telefondan bilgi alabilirler"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.