Türk ailesinin mutlu günü

YAŞAM 09.08.2016 - 09:44, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Türk ailesinin mutlu günü

Alaşehir Ziraat Odası ve Üzüm Sulama Birliği Başkanı Necdet Türk ve eşi Fatma Türk'ün özel bir üniversitede okutmanlık yapan oğlu Mehmet Türk, Irmak Zengin ile dünya evine girdi.
Alaşehir Ziraat Odası ve Üzüm Sulama Birliği Başkanı Necdet Türk'ün büyük oğlu Mehmet Türk, hayatını Irmak Zengin ile Belediye Şelale Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen düğün merasiminde birleştirdi. Çok sayıda davetlinin icabet ettiği merasime; CHP Manisa Milletvekilleri; Av. Mazlum Nurlu ve Dr. Tür Yıldız Biçer'in yanı sıra Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Belediye Meclis Üyeleri, çevre ilçelerin Ziraat Ziraat Odası ve Sulama birlikleri başkanları da katıldı.   TÜRK AİLESİ, DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ   Başkan Türk ve eşi Fatma Türk, misafirleriyle yakından ilgilendi. Davetlileri kapıda karşılayan ve uğurlayan Türk ailesi; mutlu günlerinde, mutluluklarına ortak olan tüm dostlarına teşekkür etti. Bizde 5 Eylül Gazetesi (Yörükoğulları Medya) olarak Türk ailesinin mutluluklarını paylaşıyor, Mehmet ve Irmak çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  
Alaşehir Ziraat Odası ve Üzüm Sulama Birliği Başkanı Necdet Türk ve eşi Fatma Türk'ün özel bir üniversitede okutmanlık yapan oğlu Mehmet Türk, Irmak Zengin ile dünya evine girdi.

Alaşehir Ziraat Odası ve Üzüm Sulama Birliği Başkanı Necdet Türk'ün büyük oğlu Mehmet Türk, hayatını Irmak Zengin ile Belediye Şelale Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen düğün merasiminde birleştirdi. Çok sayıda davetlinin icabet ettiği merasime; CHP Manisa Milletvekilleri; Av. Mazlum Nurlu ve Dr. Tür Yıldız Biçer'in yanı sıra Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Belediye Meclis Üyeleri, çevre ilçelerin Ziraat Ziraat Odası ve Sulama birlikleri başkanları da katıldı.

 

TÜRK AİLESİ, DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

 

Başkan Türk ve eşi Fatma Türk, misafirleriyle yakından ilgilendi. Davetlileri kapıda karşılayan ve uğurlayan Türk ailesi; mutlu günlerinde, mutluluklarına ortak olan tüm dostlarına teşekkür etti. Bizde 5 Eylül Gazetesi (Yörükoğulları Medya) olarak Türk ailesinin mutluluklarını paylaşıyor, Mehmet ve Irmak çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.