TÜRK MİLLETİNİN DEMOKRASİ DESTANI 2 YAŞINDA!

DÜNYA 17.07.2018 - 09:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

TÜRK MİLLETİNİN DEMOKRASİ DESTANI 2 YAŞINDA!

Geçtiğimiz Perşembe günü başlayan 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, Pazar günü gerçekleştirilen bir dizi etkilikle sona erdi. FETÖCÜ hainler tarafından yapılan ve milletin feraseti ile bertaraf edilen kalkışmanın 2. Sene-i devriyesi kutlamaları Alaşehir'de demokrasi nöbetiyle son buldu.
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında darbe girişimden alnın akıyla zaferle çıkan Türk Milleti, zaferin ikinci yılında 15 Temmuz akşamı yine demokrasi nöbeti tutarak, vatanına sahip çıktı. Alaşehir'de çeşitli etkinliklerle anılan 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı çerçevesinde, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında başlayan Milli Birlik Yürüyüşü, aynı alanda sabah namazına kadar tutulan nöbetle devam etti. KORTEJ YÜRÜYÜŞÜNE BİNLERCE ALAŞEHİRLİ KATILDI Etkinliğin gündüz bölümünde gaziler ziyaret edildi, şehitler mezarlığı ziyaret edildi, Pazar Camii’nde mevlid-i Şerif  okutuldu. Gündüz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda toplanan vatandaşlar protokol ile beraber Sevgi Yolu, İstiklal Caddesi ve Atatürk Bulvarı güzergahı üzerinde yürüyüş yaparak, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda yapılan etkinliklere katıldılar. Etkinlikte şehitler için saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşı okundu.AK Parti ilçe başkanı Murat Ertürk, Alaşehir Belediye başkanı Ali Uçak, Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun günün anlamını belirten konuşmalar yaptılar. Etkinlik esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması canlı olarak dinlendi ve büyük alkışlar aldı. Etkinlikte dualar, Kur’anı Kerim tilaveti, şiirler okundu. SLOGANLAR ATILDI... Sevgi Yolu üzerinde kortej eşliğinde başlayan yürüyüşe İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Ali Uçak, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlarımız katıldı. Duygu dolu anların yaşandığı yürüyüşte, yürüyüşe katılan binlerce kişi ellerinde Türk Bayrakları ile hep bir ağızdan "Şehitler ölmez, Vatan bölünmez", "Darbeye Hayır" şeklinde sloganlar atarak Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanına ulaştı. DEMOKRASİ NÖBETİ SABAHA KADAR SÜRDÜ Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardınan Kuran-ı Kerim tilavetiyle Şehitlerimize dualar edildi. Sabahın ilk ışıklarına kadar süre demokrasi nöbetinde alanda bulunan vatandaşlar sabah ezanının okunmasının ardından demokrasi nöbetini sona erdirdiler.
Geçtiğimiz Perşembe günü başlayan 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, Pazar günü gerçekleştirilen bir dizi etkilikle sona erdi. FETÖCÜ hainler tarafından yapılan ve milletin feraseti ile bertaraf edilen kalkışmanın 2. Sene-i devriyesi kutlamaları Alaşehir'de demokrasi nöbetiyle son buldu.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında darbe girişimden alnın akıyla zaferle çıkan Türk Milleti, zaferin ikinci yılında 15 Temmuz akşamı yine demokrasi nöbeti tutarak, vatanına sahip çıktı. Alaşehir'de çeşitli etkinliklerle anılan 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı çerçevesinde, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında başlayan Milli Birlik Yürüyüşü, aynı alanda sabah namazına kadar tutulan nöbetle devam etti.

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜNE BİNLERCE ALAŞEHİRLİ KATILDI

Etkinliğin gündüz bölümünde gaziler ziyaret edildi, şehitler mezarlığı ziyaret edildi, Pazar Camii’nde mevlid-i Şerif  okutuldu. Gündüz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda toplanan vatandaşlar protokol ile beraber Sevgi Yolu, İstiklal Caddesi ve Atatürk Bulvarı güzergahı üzerinde yürüyüş yaparak, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda yapılan etkinliklere katıldılar. Etkinlikte şehitler için saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşı okundu.AK Parti ilçe başkanı Murat Ertürk, Alaşehir Belediye başkanı Ali Uçak, Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun günün anlamını belirten konuşmalar yaptılar. Etkinlik esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması canlı olarak dinlendi ve büyük alkışlar aldı. Etkinlikte dualar, Kur’anı Kerim tilaveti, şiirler okundu.

SLOGANLAR ATILDI...

Sevgi Yolu üzerinde kortej eşliğinde başlayan yürüyüşe İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Ali Uçak, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlarımız katıldı. Duygu dolu anların yaşandığı yürüyüşte, yürüyüşe katılan binlerce kişi ellerinde Türk Bayrakları ile hep bir ağızdan "Şehitler ölmez, Vatan bölünmez", "Darbeye Hayır" şeklinde sloganlar atarak Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanına ulaştı.

DEMOKRASİ NÖBETİ SABAHA KADAR SÜRDÜ

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardınan Kuran-ı Kerim tilavetiyle Şehitlerimize dualar edildi. Sabahın ilk ışıklarına kadar süre demokrasi nöbetinde alanda bulunan vatandaşlar sabah ezanının okunmasının ardından demokrasi nöbetini sona erdirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.