Türkiye’de En iyi 100 projeden biri Üstek Koleji’nden

EĞİTİM 31.01.2020 - 09:32, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Türkiye’de En iyi 100 projeden biri Üstek Koleji’nden

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2023 eğitim vizyonu kapsamında geliştirilen en iyi 100 projeden biri Alaşehir Üstek Koleji’nin projesi seçildi. Türkiye genelinden toplamda 6 bin 192 okulun projesi arasından ilk yüze girmeyi başaran Üstek Koleji büyük bir başarıya daha imza attı.
MEB 2023 Eğitim Vizyon Belgesinde; Özel okullar ile resmî okullar arasındaki sosyal dayanışma ve bütünleşmeyi artırmak için ortak proje ve platformlar oluşturarak Yenilikçi uygulamaların hayata geçirilmesine yönelik özel ve resmî eğitim kurumları arasında karşılıklı iş birliklerin desteklenmesi hedefleri doğrultusunda "HAMİ Projesi" Milli Eğitim Bakanlığı  himayesinde  uygulanmaya başlandı. 6 BİN OKULUN PRJESİ YARIŞTI Hami projesine; 3.003 özel okul, 3.189 resmi okul; 262.938 özel okul öğrencisi, 326.388 resmi okul öğrencisi katıldı. Hami projesi iyi örnekleri öncelikle İl Değerlendirme Komisyonları tarafından özgünlük, verimlilik, sergilenebilirlik, yaygın etki ve sürdürebilirlik kriterleri bağlamında değerlendirildikten sonra, Milli Eğitim Bakanlığı'nca oluşturulan komisyon marifetiyle seçildi. BİBER: BU BAŞARI HEPİMİZİN Konuyla ilgili olarak bilgiler veren Üstek Koleji Kampüs Müdürü Erkan BİBER "HAMİ projesinin amacı, resmî ve özel okulların etkileşimini artırmak, eğitim-öğretimde öğrencilerin akademik başarı ve sosyal becerilerinin geliştirilmesini sağlamaktır. Projeyle iki kurumsal yapının bir arada eğitimin temel hedeflerine ilişkin iş birliği yapmalarını hedeflemektedir. Bu çalışmanın temel felsefesinde, gönüllülük esasına göre karşılıklı iş birliği söz konusudur. Bilginin evrenselliği ilkesi doğrultusunda ve paylaşımların arttıkça dayanışma kültürünün güçlenmesinin eğitime yansıması projenin önemini göstermektedir. Hami Projesi için ülke genelinde belirlenen yüz iyi örnek arasına okulumuzun projesi seçilmiştir ."dedi.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2023 eğitim vizyonu kapsamında geliştirilen en iyi 100 projeden biri Alaşehir Üstek Koleji’nin projesi seçildi. Türkiye genelinden toplamda 6 bin 192 okulun projesi arasından ilk yüze girmeyi başaran Üstek Koleji büyük bir başarıya daha imza attı.

MEB 2023 Eğitim Vizyon Belgesinde; Özel okullar ile resmî okullar arasındaki sosyal dayanışma ve bütünleşmeyi artırmak için ortak proje ve platformlar oluşturarak Yenilikçi uygulamaların hayata geçirilmesine yönelik özel ve resmî eğitim kurumları arasında karşılıklı iş birliklerin desteklenmesi hedefleri doğrultusunda "HAMİ Projesi" Milli Eğitim Bakanlığı  himayesinde  uygulanmaya başlandı.

6 BİN OKULUN PRJESİ YARIŞTI

Hami projesine; 3.003 özel okul, 3.189 resmi okul; 262.938 özel okul öğrencisi, 326.388 resmi okul öğrencisi katıldı. Hami projesi iyi örnekleri öncelikle İl Değerlendirme Komisyonları tarafından özgünlük, verimlilik, sergilenebilirlik, yaygın etki ve sürdürebilirlik kriterleri bağlamında değerlendirildikten sonra, Milli Eğitim Bakanlığı'nca oluşturulan komisyon marifetiyle seçildi.

BİBER: BU BAŞARI HEPİMİZİN

Konuyla ilgili olarak bilgiler veren Üstek Koleji Kampüs Müdürü Erkan BİBER "HAMİ projesinin amacı, resmî ve özel okulların etkileşimini artırmak, eğitim-öğretimde öğrencilerin akademik başarı ve sosyal becerilerinin geliştirilmesini sağlamaktır. Projeyle iki kurumsal yapının bir arada eğitimin temel hedeflerine ilişkin iş birliği yapmalarını hedeflemektedir. Bu çalışmanın temel felsefesinde, gönüllülük esasına göre karşılıklı iş birliği söz konusudur. Bilginin evrenselliği ilkesi doğrultusunda ve paylaşımların arttıkça dayanışma kültürünün güçlenmesinin eğitime yansıması projenin önemini göstermektedir. Hami Projesi için ülke genelinde belirlenen yüz iyi örnek arasına okulumuzun projesi seçilmiştir ."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.