UÇGUN: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

05.11.2020 - 10:22, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

UÇGUN: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Alaşehir’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı denetimler arttırıldı. Denetimlere katılan Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, vatandaşlara koronavirüsten korunma yöntemlerini anlattı.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Girelli ve Hacıaliler mahallelerini ziyaret ederek, salgına karşı mahalle sakinlerini uyardı. Maske, temizlik ve mesafe kurallarına uyulduğu takdirde virüsün bulaşma riskinin en aza indirildiğini belirten Kaymakam Uçgun, "Denetim yapmamızın amacı sadece ceza yazmak değil. Bizler halk sağlığının korunması ve vaka sayılarının artışının önüne geçmek amacıyla İlçe Hıfzıssıhha kurulumuzca birlikte önleyici çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi ve daha temkinli bir yaşam şeklini benimsemelerini amaçlıyoruz. Esnafımız ve vatandaşlarımızın bilinçlenmesi bizlerin önceliği."şeklinde konuştu. ERDOĞAN: TÜM İŞ YERLERİ 22.00'DA KAPANACAK  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, lokanta, berber, havuz ve sinemaların saat 22:00'da kapanacağını açıkladı. Erdoğan: "Özel sektör ve kamuda esnek mesai teşvik edilecek. Toplu alanlar 22'de kapanıyor" dedi. Konuya ilişkin olarak Alaşehir Kaymakamlığı da sosyal medya hesaplarından bir duyuru yayınladı. Söz konusu duyuru aynen şöyle; Değerli Alaşehirliler!; 4 Kasım Çarşamba gününden itibaren; Paket servis hariç olmak üzere;LOKANTA, RESTORANT VB., PASTANE, BERBER, NİKAH/DÜĞÜN SALONU, YÜZME HAVUZU, İNTERNET KAFE, TİYATRO/SİNEMA, KONSER SALONU VB. TÜM İŞ YERLERİ SAAT 22.00'DA KAPANACAKTIR.”  
Alaşehir’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı denetimler arttırıldı. Denetimlere katılan Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, vatandaşlara koronavirüsten korunma yöntemlerini anlattı.

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Girelli ve Hacıaliler mahallelerini ziyaret ederek, salgına karşı mahalle sakinlerini uyardı. Maske, temizlik ve mesafe kurallarına uyulduğu takdirde virüsün bulaşma riskinin en aza indirildiğini belirten Kaymakam Uçgun, "Denetim yapmamızın amacı sadece ceza yazmak değil. Bizler halk sağlığının korunması ve vaka sayılarının artışının önüne geçmek amacıyla İlçe Hıfzıssıhha kurulumuzca birlikte önleyici çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi ve daha temkinli bir yaşam şeklini benimsemelerini amaçlıyoruz. Esnafımız ve vatandaşlarımızın bilinçlenmesi bizlerin önceliği."şeklinde konuştu.

ERDOĞAN: TÜM İŞ YERLERİ 22.00'DA KAPANACAK

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, lokanta, berber, havuz ve sinemaların saat 22:00'da kapanacağını açıkladı. Erdoğan: "Özel sektör ve kamuda esnek mesai teşvik edilecek. Toplu alanlar 22'de kapanıyor" dedi.

Konuya ilişkin olarak Alaşehir Kaymakamlığı da sosyal medya hesaplarından bir duyuru yayınladı. Söz konusu duyuru aynen şöyle; Değerli Alaşehirliler!; 4 Kasım Çarşamba gününden itibaren; Paket servis hariç olmak üzere;LOKANTA, RESTORANT VB., PASTANE, BERBER, NİKAH/DÜĞÜN SALONU, YÜZME HAVUZU, İNTERNET KAFE, TİYATRO/SİNEMA, KONSER SALONU VB. TÜM İŞ YERLERİ SAAT 22.00'DA KAPANACAKTIR.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.