Uçgun’dan Alaşehirli itfaiyecilere teşekkür ziyareti

07.08.2020 - 09:48, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Uçgun’dan Alaşehirli itfaiyecilere teşekkür ziyareti

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir İtfaiye Grup Amirliğini ziyaret etti. Ziyaretin geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangın olayına anında müdahale eden itfaiyecilere teşekkür mahiyetinde yapıldığı belirtildi.
İlçe Genelinde resmi daire ziyaretlerini sürdüren İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun; Alaşehir İtfaiye Grup amirliği ziyaretinde; itfaiye binası, tesisler ile ekipmanlar ve çalışma sistemi hakkında İtfaiye Amiri Süleyman Morgül’den bilgiler aldı. İtfaiye Amiri Morgül, Kurumun çalışma konuları olan, Kazalar, Olaylar, Yangınlar ile Müdahale teknikleri, Fabrika Yangınları ve Depremle alakalı konularda Kaymakam Uçgun’a brifing sundu. “CANLA BAŞLA ÇALIŞMANIZ TAKDİRE ŞAYANDIR” Ziyarette konuşan Kaymakam Uçgun; “Alaşehir İtfaiye Grup Amirliği çalışanlarına işlerinin hayat kurtarmak olduğunu söyleyerek “İlçemiz konumu itibari geniş bir yüz ölçüme sahip, merkez dışında 72 mahallelerimizin bulunmakta ve yoğun trafiği olan Denizli İzmir karayolu üzerinde olması nedeniyle gün içerisinde birçok kaza ve yangınlar meydana gelmektedir. Kaza ve yangınlarda müdahaleleri sizler yapıyorsunuz. Olay mahalline can ve mal kaybını önlemek için en kısa sürede ulaşmanın çabasını veriyor, canla başla çalışıyorsunuz. Bu hususta sizleri tebrik ediyorum.”dedi.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir İtfaiye Grup Amirliğini ziyaret etti. Ziyaretin geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangın olayına anında müdahale eden itfaiyecilere teşekkür mahiyetinde yapıldığı belirtildi.

İlçe Genelinde resmi daire ziyaretlerini sürdüren İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun; Alaşehir İtfaiye Grup amirliği ziyaretinde; itfaiye binası, tesisler ile ekipmanlar ve çalışma sistemi hakkında İtfaiye Amiri Süleyman Morgül’den bilgiler aldı. İtfaiye Amiri Morgül, Kurumun çalışma konuları olan, Kazalar, Olaylar, Yangınlar ile Müdahale teknikleri, Fabrika Yangınları ve Depremle alakalı konularda Kaymakam Uçgun’a brifing sundu.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞMANIZ TAKDİRE ŞAYANDIR”

Ziyarette konuşan Kaymakam Uçgun; “Alaşehir İtfaiye Grup Amirliği çalışanlarına işlerinin hayat kurtarmak olduğunu söyleyerek “İlçemiz konumu itibari geniş bir yüz ölçüme sahip, merkez dışında 72 mahallelerimizin bulunmakta ve yoğun trafiği olan Denizli İzmir karayolu üzerinde olması nedeniyle gün içerisinde birçok kaza ve yangınlar meydana gelmektedir. Kaza ve yangınlarda müdahaleleri sizler yapıyorsunuz. Olay mahalline can ve mal kaybını önlemek için en kısa sürede ulaşmanın çabasını veriyor, canla başla çalışıyorsunuz. Bu hususta sizleri tebrik ediyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.