UÇGUN, İKİNCİ YARIYILIN İLK DERSİNDE ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE OLDU

EĞİTİM 06.02.2020 - 09:43, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

UÇGUN, İKİNCİ YARIYILIN İLK DERSİNDE ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE OLDU

2019-2020 Eğitim ve öğretim yılının 2. Yarıyıl maratonu başladı. Alaşehir’de yaklaşık 17 bin öğrenci ve bin 100 eğitimci 2. Dönem için ders başı yaptı. Bu dönem, 12. Ve 8. Sınıf öğrencilerini sınav heyecanı da bekliyor.
Eğitim camiasında 2. Yarıyılın başlamasının heyecanı yaşanıyor. Öğrenci ve eğitimciler, ders başı yaptı. Alaşehir Kaymakamı Abdullah UÇGUN, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının ikinci yarıyılının İlk dersinde Beşeylül İlkokulunda öğrencilerle beraber oldu. UÇGUN: EĞİTİM CAMİASINA BAŞARILAR DİLEDİ Öğrenci ve eğitimcilerin heyecanına ortak olan Kaymakam Uçgun; ikinci dönemin başarılarla dolu geçmesi temennisinde bulunarak, “2019-2020 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinin ardından ikinci döneme coşkuyla başlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz; 2 haftalık yarıyıl tatilin ardından bugün yeniden bir araya gelmenin sevincini yaşıyorlar. Geçmişini çok iyi bilen, bugününü çok iyi anlayan, geleceği için çok büyük hayalleri olan gençlerimizin en iyi şekilde yetiştirilmesi geleceğimizin teminatı olacaktır. Burada da en büyük görev nesillerimizi yetiştirmek adına, görevlerini özveriyle yürüten öğretmenlerimize düşmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2019/2020 Eğitim-Öğretim Yılının ikinci döneminde öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimize başarılı, sağlıklı ve huzur dolu bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum."dedi. Kaymakam Uçgun’a İkinci Yarıyılın İlk dersinde;  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş de eşlik etti.
2019-2020 Eğitim ve öğretim yılının 2. Yarıyıl maratonu başladı. Alaşehir’de yaklaşık 17 bin öğrenci ve bin 100 eğitimci 2. Dönem için ders başı yaptı. Bu dönem, 12. Ve 8. Sınıf öğrencilerini sınav heyecanı da bekliyor.

Eğitim camiasında 2. Yarıyılın başlamasının heyecanı yaşanıyor. Öğrenci ve eğitimciler, ders başı yaptı. Alaşehir Kaymakamı Abdullah UÇGUN, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının ikinci yarıyılının İlk dersinde Beşeylül İlkokulunda öğrencilerle beraber oldu.

UÇGUN: EĞİTİM CAMİASINA BAŞARILAR DİLEDİ

Öğrenci ve eğitimcilerin heyecanına ortak olan Kaymakam Uçgun; ikinci dönemin başarılarla dolu geçmesi temennisinde bulunarak, “2019-2020 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinin ardından ikinci döneme coşkuyla başlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz; 2 haftalık yarıyıl tatilin ardından bugün yeniden bir araya gelmenin sevincini yaşıyorlar. Geçmişini çok iyi bilen, bugününü çok iyi anlayan, geleceği için çok büyük hayalleri olan gençlerimizin en iyi şekilde yetiştirilmesi geleceğimizin teminatı olacaktır. Burada da en büyük görev nesillerimizi yetiştirmek adına, görevlerini özveriyle yürüten öğretmenlerimize düşmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2019/2020 Eğitim-Öğretim Yılının ikinci döneminde öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimize başarılı, sağlıklı ve huzur dolu bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum."dedi. Kaymakam Uçgun’a İkinci Yarıyılın İlk dersinde;  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.