UÇGUN: KADINLARIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR

09.03.2021 - 09:29, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

UÇGUN: KADINLARIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, kadınların bu özel gününü kutladı. Kaymakam Uçgun, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kadın hakları konusunda farkındalığın artırılması açısından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel bir önem arz etmektedir. Toplumumuzun yapı taşını oluşturan, şekillendiren, aile birliğimizin en önemli unsuru olan kadınlarımız, daima özverinin, sevginin ve huzurun kaynağı olmuştur. Hayatımızın her anında yanımızda olan, ülkemizin geleceği çocuklarımızın ilk öğretmenleri, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, annelik rolüyle yeni nesillere şekil veren fedakâr kadınlarımız hayatımızın her anında başımızın tacı olmalıdır. Bu nedenle yarının anneleri olacak kız çocuklarımızın en iyi şekilde eğitilmesi, geleceğimize yapılacak en önemli yatırımdır. Unutulmamalıdır ki, modern dünya ile yarışımızda, toplumun yarısını oluşturan kadınlarımızın bilgisinden ve emeğinden yararlanmamak mağlubiyeti peşinen kabul etmek olacaktır. Yarınlarda dünyaya yön veren büyük Türkiye hedefimizi yine kadınlarımız ile birlikte başaracağız. Bu duygu ve düşüncelerle; ailenin birleştirici gücü, toplumun eğitmeni, şefkat ve merhametin sembolü kadınlarımızın *8 Mart Dünya Kadınlar Günü’* nü kutluyorum.”
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, kadınların bu özel gününü kutladı. Kaymakam Uçgun, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kadın hakları konusunda farkındalığın artırılması açısından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel bir önem arz etmektedir. Toplumumuzun yapı taşını oluşturan, şekillendiren, aile birliğimizin en önemli unsuru olan kadınlarımız, daima özverinin, sevginin ve huzurun kaynağı olmuştur.

Hayatımızın her anında yanımızda olan, ülkemizin geleceği çocuklarımızın ilk öğretmenleri, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, annelik rolüyle yeni nesillere şekil veren fedakâr kadınlarımız hayatımızın her anında başımızın tacı olmalıdır. Bu nedenle yarının anneleri olacak kız çocuklarımızın en iyi şekilde eğitilmesi, geleceğimize yapılacak en önemli yatırımdır. Unutulmamalıdır ki, modern dünya ile yarışımızda, toplumun yarısını oluşturan kadınlarımızın bilgisinden ve emeğinden yararlanmamak mağlubiyeti peşinen kabul etmek olacaktır. Yarınlarda dünyaya yön veren büyük Türkiye hedefimizi yine kadınlarımız ile birlikte başaracağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; ailenin birleştirici gücü, toplumun eğitmeni, şefkat ve merhametin sembolü kadınlarımızın *8 Mart Dünya Kadınlar Günü’* nü kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.