UÇGUN’UN HALK BULUŞMASI SÜRÜYOR

GÜNDEM 03.09.2019 - 09:38, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

UÇGUN’UN HALK BULUŞMASI SÜRÜYOR

Göreve geldiği günden bugüne kadar sürekli vatandaşlarla iç içe olan Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, bu hafta Soğuksu ve Sarısu Mahalleleri sakinlerinin konuğu oldu.
Halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Uçgun, kurum amirleri ile birlikte, Soğuksu  ve Sarısu Mahallesi sakinlerinin istek, talep ve ihtiyaçlarını yerinde inceledi. “ALAŞEHİRLİLERE 24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET ETME AŞKIMIZ VAR” Soğuksu ve Sarısumahalleliere seslenen Kaymakam Uçgun; "Toplantımızın amacı, mahallelinin istek, öneri ve varsa şikayetlerini aracısız bir şekilde alarak, ilgili kurumlarla birlikte değerlendirip, imkanlar çerçevesinde en iyi çözüm yolunu bulmaktır . Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için devlet ve halk arasında mesafenin olmadığı ve samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantılarını çok faydalı buluyorum. Vatandaşlarla birebir ilgilenerek sorunları, istekleri ve önerileri ilk ağızdan dinleyerek çözüme kavuşturma amacındayız. Vatandaşlarımıza 24 saat kesintisiz hizmet verme anlayışındayız. Toplantı günleri dışında da vatandaşlarımıza her zaman kapımız sonuna kadar açık. Biz vatandaşlarımız için buradayız. Amacımız, Alaşehir ilçesindeki görev süremiz boyunca vatandaşlarımıza en iyi hizmeti en hızlı bir şekilde sunmaktır."şeklinde konuştu. Uçgun’a vatandaş buluşmasında; Belediye Başkan yardımcısı, Büyükşehir Belediyesi muhtarlar şube müdürü, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri eşlik etti.
Göreve geldiği günden bugüne kadar sürekli vatandaşlarla iç içe olan Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, bu hafta Soğuksu ve Sarısu Mahalleleri sakinlerinin konuğu oldu.

Halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Uçgun, kurum amirleri ile birlikte, Soğuksu  ve Sarısu Mahallesi sakinlerinin istek, talep ve ihtiyaçlarını yerinde inceledi.

“ALAŞEHİRLİLERE 24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET ETME AŞKIMIZ VAR”

Soğuksu ve Sarısumahalleliere seslenen Kaymakam Uçgun; "Toplantımızın amacı, mahallelinin istek, öneri ve varsa şikayetlerini aracısız bir şekilde alarak, ilgili kurumlarla birlikte değerlendirip, imkanlar çerçevesinde en iyi çözüm yolunu bulmaktır . Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için devlet ve halk arasında mesafenin olmadığı ve samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantılarını çok faydalı buluyorum. Vatandaşlarla birebir ilgilenerek sorunları, istekleri ve önerileri ilk ağızdan dinleyerek çözüme kavuşturma amacındayız. Vatandaşlarımıza 24 saat kesintisiz hizmet verme anlayışındayız. Toplantı günleri dışında da vatandaşlarımıza her zaman kapımız sonuna kadar açık. Biz vatandaşlarımız için buradayız. Amacımız, Alaşehir ilçesindeki görev süremiz boyunca vatandaşlarımıza en iyi hizmeti en hızlı bir şekilde sunmaktır."şeklinde konuştu.

Uçgun’a vatandaş buluşmasında; Belediye Başkan yardımcısı, Büyükşehir Belediyesi muhtarlar şube müdürü, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.