UÇGUN, YENİ BAŞHEKİMİ ZİYARET ETTİ

10.02.2020 - 09:51, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

UÇGUN, YENİ BAŞHEKİMİ ZİYARET ETTİ

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Opr. Dr. Kadir Gem’e iade-i ziyarette bulundu. Uçgun, hastane hakkında kısa bir brifing altıktan sonra yeni başhekime görevinde başarılar diledi.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Devlet Hastanesi’ne yeni atanan başhekim Opr. Dr. Kadir Gem’i ziyaret etti. Opr. Dr. Kadir Gem, Alaşehir Devlet Hastanesi’ne atandıktan sonra, Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret etmişti. Kaymakam Abdullah Uçgun, Başhekim Gem’e iade-i ziyaretinde bulundu. “ALAŞEHİRLİLERE EN İYİ HİZMET VERİLECEKTİR” Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, “Hastanemize yeni atanan başhekim Kadir Gem’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledim. Hastaneler insanların her zaman ihtiyaç duyabileceği, sağlık kuruluşlarıdır.  İnsanların sağlıklı yaşamak,  sağlığına kavuşabilmek için derman aradıkları bu kuruluşlara her zaman ihtiyaçları vardır. İlçemizde vatandaşlarımıza en güzel hizmeti veren  hastanemize baş hekim olarak atanan Opr.Dr. Kadir Gem’i ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledim.”dedi. Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Kadir Gem de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Hastanemizde göreve yeni başladım. Kaymakam Bey’in ziyaretinden çok mutlu oldum. İlçemize en iyi hizmetleri vereceğiz.”dedi.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Opr. Dr. Kadir Gem’e iade-i ziyarette bulundu. Uçgun, hastane hakkında kısa bir brifing altıktan sonra yeni başhekime görevinde başarılar diledi.

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Devlet Hastanesi’ne yeni atanan başhekim Opr. Dr. Kadir Gem’i ziyaret etti. Opr. Dr. Kadir Gem, Alaşehir Devlet Hastanesi’ne atandıktan sonra, Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret etmişti. Kaymakam Abdullah Uçgun, Başhekim Gem’e iade-i ziyaretinde bulundu.

“ALAŞEHİRLİLERE EN İYİ HİZMET VERİLECEKTİR”

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, “Hastanemize yeni atanan başhekim Kadir Gem’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledim. Hastaneler insanların her zaman ihtiyaç duyabileceği, sağlık kuruluşlarıdır.  İnsanların sağlıklı yaşamak,  sağlığına kavuşabilmek için derman aradıkları bu kuruluşlara her zaman ihtiyaçları vardır. İlçemizde vatandaşlarımıza en güzel hizmeti veren  hastanemize baş hekim olarak atanan Opr.Dr. Kadir Gem’i ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledim.”dedi.

Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Kadir Gem de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Hastanemizde göreve yeni başladım. Kaymakam Bey’in ziyaretinden çok mutlu oldum. İlçemize en iyi hizmetleri vereceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.