UÇURUMA DÜŞEN GENÇ YAŞAMINI KAYBETTİ

GÜNDEM 14.08.2019 - 11:42, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

UÇURUMA DÜŞEN GENÇ YAŞAMINI KAYBETTİ

Alaşehir’e bağlı Osmaniye Mahallesi’nde Gürlek Mevkiinde yaklaşık 300 metre derinliğindeki uçuruma düşen Hilmi Köse (24) yaşamını kaybetti. Uçuruma düşen Hilmi Köse’yi arayan AFAT, AKUT ,UMKE ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri saat 01.00 sularında cansız bedenine ulaştı.
Olay Salı gecesi  saat 19.30 sularında Hilmi Köse ve arkadaşları G.G (24) ve Y.S (28) Osmaniye Mahallesi – Alaşehir karayolu üzerinde, Gürlek Mevkiinde bulunan seyir tepesinde çevreyi gözetlerlerken, Hilmi Köse yaklaşık 300 metre derinliğindeki uçuruma düştü, arkadaşlarının düştüğünü gören G.G onu kurtarmak için arkasından koştu, o da uçuruma düştü,  diğer arkadaşları Y.S de arkadaşları düşünce, onları kurtarmak için koştu,. G.G  yaklaşık 50 metre mesafede bir ağaca tutunarak, durabildi. Y.S yaklaşık 25 uçurumda bir başka ağaca tutunarak durabildi. G.G  ve Y.S tutundukları ağaçtan ne geriye, ne de aşağıya hareket edemediler. Y.S telefonla yakınlarına ulaşarak yardım istedi. Büyükşehir İtfaiyesine bağlı ekipler halatlarla G.G ve Y.S kurtardı, ancak Hilmi Köse’ye ulaşamadı.  AFAD,AKUT ve UMKE ‘den yardım istendi. Arama kurtarma ekipleri Hilmi Köse’yi yaklaşık 6 saatlik bir aramadan sonra 300 metrelik uçurumda  cansız olarak buldu. Hilmi Köse’nin cenazesi Alaşehir Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, Y.S ve G.G Alaşehir Devlet Hastanesi’nde müşehade altına alındı.
Alaşehir’e bağlı Osmaniye Mahallesi’nde Gürlek Mevkiinde yaklaşık 300 metre derinliğindeki uçuruma düşen Hilmi Köse (24) yaşamını kaybetti. Uçuruma düşen Hilmi Köse’yi arayan AFAT, AKUT ,UMKE ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri saat 01.00 sularında cansız bedenine ulaştı.

Olay Salı gecesi  saat 19.30 sularında Hilmi Köse ve arkadaşları G.G (24) ve Y.S (28) Osmaniye Mahallesi – Alaşehir karayolu üzerinde, Gürlek Mevkiinde bulunan seyir tepesinde çevreyi gözetlerlerken, Hilmi Köse yaklaşık 300 metre derinliğindeki uçuruma düştü, arkadaşlarının düştüğünü gören G.G onu kurtarmak için arkasından koştu, o da uçuruma düştü,  diğer arkadaşları Y.S de arkadaşları düşünce, onları kurtarmak için koştu,. G.G  yaklaşık 50 metre mesafede bir ağaca tutunarak, durabildi. Y.S yaklaşık 25 uçurumda bir başka ağaca tutunarak durabildi. G.G  ve Y.S tutundukları ağaçtan ne geriye, ne de aşağıya hareket edemediler. Y.S telefonla yakınlarına ulaşarak yardım istedi. Büyükşehir İtfaiyesine bağlı ekipler halatlarla G.G ve Y.S kurtardı, ancak Hilmi Köse’ye ulaşamadı.

 AFAD,AKUT ve UMKE ‘den yardım istendi. Arama kurtarma ekipleri Hilmi Köse’yi yaklaşık 6 saatlik bir aramadan sonra 300 metrelik uçurumda  cansız olarak buldu. Hilmi Köse’nin cenazesi Alaşehir Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, Y.S ve G.G Alaşehir Devlet Hastanesi’nde müşehade altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.