Ülkü Ocaklarından iftar yemeği

GÜNDEM 14.06.2017 - 16:51, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ülkü Ocaklarından iftar yemeği

Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Ocak binası önünde yaklaşık 400 kişilik iftar yemeği verildi.
Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yaklaşık 400 davetlinin katıldığı bir iftar yemeği verildi. Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı önünde verilen iftar yemeğine Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Milliyetçi Hareket Partisi Alaşehir İlçe Başkanı Halis Yörür, Ülkü Ocakları Selendi İlçe Başkanı Şaban Akgün, Ülkü Ocakları Kula İlçe Başkanı Mikail Bulut, Ziraat Odası ve Üzüm Sulama Birliği Kooperatif Başkanı Necdet Türk, Alaşehir Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Selahattin Erdoğan, Türk Eğitim Sen Alaşehir Şube Başkanı Osman Suat Çete, Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü İsmail Konuk ,Osmanlı Ocakları Başkanı Mutlu Doğan ve yaklaşık 400 davetli katıldı. İftar programı Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan'ın konuşması ve duasıyla son buldu.   TURAN;  "KİMSE ÜÇ HİLALİ İNDİREMEZ" Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Turan yaptığı açıklamada; ' Öncelikle programımıza katılan herkese teşekkür ederim. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Yakın zamanda bazı konuşmalar duyuyorum. Onlara cevabım değil 2019, 2059'da bile olsa Alaşehir'de Ülkü Ocakları olduğu sürece üç hilali kimse indiremez. Katılan herkese teşekkürlerimi sunarım" diyerek sözlerini tamamladı.
Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Ocak binası önünde yaklaşık 400 kişilik iftar yemeği verildi.

Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yaklaşık 400 davetlinin katıldığı bir iftar yemeği verildi. Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı önünde verilen iftar yemeğine Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Milliyetçi Hareket Partisi Alaşehir İlçe Başkanı Halis Yörür, Ülkü Ocakları Selendi İlçe Başkanı Şaban Akgün, Ülkü Ocakları Kula İlçe Başkanı Mikail Bulut, Ziraat Odası ve Üzüm Sulama Birliği Kooperatif Başkanı Necdet Türk, Alaşehir Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Selahattin Erdoğan, Türk Eğitim Sen Alaşehir Şube Başkanı Osman Suat Çete, Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü İsmail Konuk ,Osmanlı Ocakları Başkanı Mutlu Doğan ve yaklaşık 400 davetli katıldı. İftar programı Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan'ın konuşması ve duasıyla son buldu.

 

TURAN;  "KİMSE ÜÇ HİLALİ İNDİREMEZ"

Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Turan yaptığı açıklamada; ' Öncelikle programımıza katılan herkese teşekkür ederim. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Yakın zamanda bazı konuşmalar duyuyorum. Onlara cevabım değil 2019, 2059'da bile olsa Alaşehir'de Ülkü Ocakları olduğu sürece üç hilali kimse indiremez. Katılan herkese teşekkürlerimi sunarım" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.