Umur yuvada kaldı, Fatih ile söz kesildi

SPOR 29.05.2017 - 09:57, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Umur yuvada kaldı, Fatih ile söz kesildi

Alaşehir Belediye Spor yönetimi futbol yeni sezon öncesi futbol takımını güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı. Başarılı stoper Umur Erdoğan ile yeniden anlaşılırken, dış transferde de tecrübeli stoper Fatih Yılmazlar ile söz kesildi.
Geçtiğimiz sezon ilk kez yer aldığı Bölgesel Amatör Ligde kalmayı başaran Alaşehir Belediyespor, bu sezon daha iddialı ve kaliteli bir kadro kurmayı hedefliyor. Sezonun kapanmasıyla birlikte kolları sıvayan yönetim iç transferde Umur Erdoğan ile yeniden anlaştı. Başarılı stoper önceki gün şehre gelerek Alaşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Derman Özdemir'le görüşerek yeniden Alaşehir Belediye Spor forması giymeyi kabul etti. FATİH YILMAZLAR TAMAM Dış transfer çalışmalarını da sürdüren yönetim Alaşehir doğumlu olan 32 yaşındaki tecrübeli stoper Fatih Yılmazlar ile anlaştı. Yılmazlar kariyerinde yıllarca profesyonel olarak Kütahyaspor, Gebzespor, Bulancakspor, Denizli Bşb Spor, İnegölspor, Altınordu, Turgutluspor, Batman Petrolspor, Balçova Yaşamspor, Ankara Adliyespor, Tarsus İdman Yurdu ve Gaziosmanpaşa formaları giydi. Yılmazlar, sonrasında Bölgesel Amatör ligde bir sezon Erdekspor geçtiğimiz sezon da Alaçatıspor ve Ladik Belediyespor formalarını giydi.
Alaşehir Belediye Spor yönetimi futbol yeni sezon öncesi futbol takımını güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı. Başarılı stoper Umur Erdoğan ile yeniden anlaşılırken, dış transferde de tecrübeli stoper Fatih Yılmazlar ile söz kesildi.

Geçtiğimiz sezon ilk kez yer aldığı Bölgesel Amatör Ligde kalmayı başaran Alaşehir Belediyespor, bu sezon daha iddialı ve kaliteli bir kadro kurmayı hedefliyor. Sezonun kapanmasıyla birlikte kolları sıvayan yönetim iç transferde Umur Erdoğan ile yeniden anlaştı. Başarılı stoper önceki gün şehre gelerek Alaşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Derman Özdemir'le görüşerek yeniden Alaşehir Belediye Spor forması giymeyi kabul etti.

FATİH YILMAZLAR TAMAM

Dış transfer çalışmalarını da sürdüren yönetim Alaşehir doğumlu olan 32 yaşındaki tecrübeli stoper Fatih Yılmazlar ile anlaştı. Yılmazlar kariyerinde yıllarca profesyonel olarak Kütahyaspor, Gebzespor, Bulancakspor, Denizli Bşb Spor, İnegölspor, Altınordu, Turgutluspor, Batman Petrolspor, Balçova Yaşamspor, Ankara Adliyespor, Tarsus İdman Yurdu ve Gaziosmanpaşa formaları giydi. Yılmazlar, sonrasında Bölgesel Amatör ligde bir sezon Erdekspor geçtiğimiz sezon da Alaçatıspor ve Ladik Belediyespor formalarını giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.