ÜRETİCİLER: SABAH ÇORBASI ÇOK HORA GEÇTİ

14.09.2020 - 10:06, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ÜRETİCİLER: SABAH ÇORBASI ÇOK HORA GEÇTİ

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, TARİŞ üzüm işletmesi önünde üzümlerini satmak için uzun kuyruklar oluşturan ve tüm geceyi burada geçiren çiftçilere sıcak çorba ikramında bulundu.
Sabah saatlerinde Baklacı Mahallesi'nde bulunan TARİŞ üzüm işletmesi önünde üzümünü satmak için sıra bekleyen çiftçiler ile Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'nun buluşması samimi görüntülere sahne oldu. Başkan Öküzcüoğlu'nu alkışlayarak karşılayan çiftçiler, çorbanın başkanla buluşmalarına, kucaklaşmalarına vesile olması nedeniyle çok önemsediklerini söylediler. BELEDİYE’DEN ÜRETİCİLERE ÇORBA İKRAMI Güne sıcak çorba içerek başladıklarını ve uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren çiftçi Ahmet Türk, "Bir senelik emeğimizin karşılığını mahsulümüzü TARİŞ'e satmak için dün akşam saatlerinde kuyruğa girdim. Bu sene üzüm fiyatları iyi olduğu için çok fazla hırsızlık haberi alıyoruz. Bu yüzden üzümümüzün başından ayrılamıyoruz. Sabah başkanımız bizleri ziyarete gelmiş, çok memnun olduk. Çorba ikramında bulunması bizleri ayrıca memnun etti. Çünkü üzümün başından ayrılamadığımız için bir şeyler yeme imkanımız olmuyor fazla. Çorba içimizi ısıttı. Başkanımıza bizi unutmadığı için teşekkür ederiz."ifadelerini kullandı.
Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, TARİŞ üzüm işletmesi önünde üzümlerini satmak için uzun kuyruklar oluşturan ve tüm geceyi burada geçiren çiftçilere sıcak çorba ikramında bulundu.

Sabah saatlerinde Baklacı Mahallesi'nde bulunan TARİŞ üzüm işletmesi önünde üzümünü satmak için sıra bekleyen çiftçiler ile Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'nun buluşması samimi görüntülere sahne oldu. Başkan Öküzcüoğlu'nu alkışlayarak karşılayan çiftçiler, çorbanın başkanla buluşmalarına, kucaklaşmalarına vesile olması nedeniyle çok önemsediklerini söylediler.

BELEDİYE’DEN ÜRETİCİLERE ÇORBA İKRAMI

Güne sıcak çorba içerek başladıklarını ve uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren çiftçi Ahmet Türk, "Bir senelik emeğimizin karşılığını mahsulümüzü TARİŞ'e satmak için dün akşam saatlerinde kuyruğa girdim. Bu sene üzüm fiyatları iyi olduğu için çok fazla hırsızlık haberi alıyoruz. Bu yüzden üzümümüzün başından ayrılamıyoruz. Sabah başkanımız bizleri ziyarete gelmiş, çok memnun olduk. Çorba ikramında bulunması bizleri ayrıca memnun etti. Çünkü üzümün başından ayrılamadığımız için bir şeyler yeme imkanımız olmuyor fazla. Çorba içimizi ısıttı. Başkanımıza bizi unutmadığı için teşekkür ederiz."ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.