ÜSTEK KOLEJİ, FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

GÜNDEM 25.10.2019 - 11:56, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ÜSTEK KOLEJİ, FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

Alaşehir Üstek Koleji, farkındalık projelerine bir yenisini daha ekledi. Alaşehir Kaymalamlığının başlattığı ‘PekALA Okuyoruz’ projesi kapsamında Üstekli öğrenciler tren yolculuğu eşliğinde kitap okudu.sıra dışı etkinlikte öğrenciler hem öğrendi hem de keyifli bir gezi gerçekleştirmiş oldu.
Okumanın önemine vurgu yapmak ve insanlara okuma alışkanlığı kazandırmak için Alaşehir Kaymakamlığı tarafından başlatılan “PekÂL  Okuyoruz” projesi kapsamında Alaşehir Üstek Koleji farkındalık yaratmak için “Trende Okuyoruz” etkinliği düzenledi.Tren yolculuğu boyunca kitap okuyan öğrencilere öğretmenleri de eşlik etti. Daha sonra  öğrenciler trendeki diğer yolculara da kitap hediye ederek projenin daha fazla insana ulaşmasını sağladı. BİBER: SIRA DIŞI ETKİNLİKLERİMİZ SÜRECEK Etkinliğin ardından bir değerlendirme yapan Kampüs Müdürü Erkan Biber, “Öğrencilerimiz kitap okudukça hem kitapları seviyorlar, hem de kitaplarla dost oluyorlar. Biz öğrencilerimizin daha kültürel bir etkene sahip olmalarını, hem de kitap okuma alışkanlıklarını kazanmalarını sağlamak amacıyla “PekÂL Okuyoruz” projesine desteklerimizi sürdüreceğiz.”dedi. “ÖĞRENCİLERİMİZE SÜRPRİZLERİMİZ DEVAM EDECEK” Okumanın önemine de vurgu yapan Biber, öğrencilerine sürprizlerinin devam edeceğini belirterek, şunları söyledi; “İnsanoğlu, hayat serüveninde sürekli bir değişim ve gelişim içerisindedir. Bu gelişim ve değişimde okumanın payı kuşkusuz en yüksektir. Okumak uzun bir yolculuk, bir arayıştır. Okumak kendini bulmaya çalışmaktır. İğneyle kuyu kazmaktır, kararlılık ve sebat ister. Okumak zihnimizi geliştirmeye, yetkinliğimizi artırmaya yarar. Okumak insan ruhuna en iyi gelen ilaçtır. Yaşamı sevmek için en iyi nedendir okumak. Yalnızlık çektiğinizde en yakın dostunuzdur kitaplar. “OKUMAK İNSANI İŞLER VE HER YÖNÜYLE GELİŞTİRİR” Voltaire “ Okumayı öğrenmek sanatların en gücüdür.”  der. Okuma alışkanlığı  elde edilmek için kişinin okumayı, bilgiyi gerçekten istemesi gerekmektedir. Kitabın her türlüsü insanı işler, zihnimizi pek çok yönde geliştirerek bir cevher haline getirir. Romanlar insanın hayal dünyasını geliştirir, şiir ruhumuzu besler, tarih kitapları bize geçmişimizi öğreterek geleceğe daha sağlam adımlar atmamızı sağlar. Okuyan insan dili düzgün kullanmayı da öğrenir.Okumak bize yaşamı tanıtır. Kelime hazinemizi geliştirir. Kelime dağarcığımız geliştikçe ufkumuz da genişler ve hayata daha farklı bakmaya başlarız. Böylece kendisini doğru şekilde ifade eden insanlar toplumla olan ilişkilerinde de sorun yaşamazlar.”
Alaşehir Üstek Koleji, farkındalık projelerine bir yenisini daha ekledi. Alaşehir Kaymalamlığının başlattığı ‘PekALA Okuyoruz’ projesi kapsamında Üstekli öğrenciler tren yolculuğu eşliğinde kitap okudu.sıra dışı etkinlikte öğrenciler hem öğrendi hem de keyifli bir gezi gerçekleştirmiş oldu.

Okumanın önemine vurgu yapmak ve insanlara okuma alışkanlığı kazandırmak için Alaşehir Kaymakamlığı tarafından başlatılan “PekÂL  Okuyoruz” projesi kapsamında Alaşehir Üstek Koleji farkındalık yaratmak için “Trende Okuyoruz” etkinliği düzenledi.Tren yolculuğu boyunca kitap okuyan öğrencilere öğretmenleri de eşlik etti. Daha sonra  öğrenciler trendeki diğer yolculara da kitap hediye ederek projenin daha fazla insana ulaşmasını sağladı.

BİBER: SIRA DIŞI ETKİNLİKLERİMİZ SÜRECEK

Etkinliğin ardından bir değerlendirme yapan Kampüs Müdürü Erkan Biber, “Öğrencilerimiz kitap okudukça hem kitapları seviyorlar, hem de kitaplarla dost oluyorlar. Biz öğrencilerimizin daha kültürel bir etkene sahip olmalarını, hem de kitap okuma alışkanlıklarını kazanmalarını sağlamak amacıyla “PekÂLÂ Okuyoruz” projesine desteklerimizi sürdüreceğiz.”dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZE SÜRPRİZLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Okumanın önemine de vurgu yapan Biber, öğrencilerine sürprizlerinin devam edeceğini belirterek, şunları söyledi; “İnsanoğlu, hayat serüveninde sürekli bir değişim ve gelişim içerisindedir. Bu gelişim ve değişimde okumanın payı kuşkusuz en yüksektir. Okumak uzun bir yolculuk, bir arayıştır. Okumak kendini bulmaya çalışmaktır. İğneyle kuyu kazmaktır, kararlılık ve sebat ister. Okumak zihnimizi geliştirmeye, yetkinliğimizi artırmaya yarar. Okumak insan ruhuna en iyi gelen ilaçtır. Yaşamı sevmek için en iyi nedendir okumak. Yalnızlık çektiğinizde en yakın dostunuzdur kitaplar.

“OKUMAK İNSANI İŞLER VE HER YÖNÜYLE GELİŞTİRİR”

Voltaire “ Okumayı öğrenmek sanatların en gücüdür.”  der. Okuma alışkanlığı  elde edilmek için kişinin okumayı, bilgiyi gerçekten istemesi gerekmektedir. Kitabın her türlüsü insanı işler, zihnimizi pek çok yönde geliştirerek bir cevher haline getirir. Romanlar insanın hayal dünyasını geliştirir, şiir ruhumuzu besler, tarih kitapları bize geçmişimizi öğreterek geleceğe daha sağlam adımlar atmamızı sağlar. Okuyan insan dili düzgün kullanmayı da öğrenir.Okumak bize yaşamı tanıtır. Kelime hazinemizi geliştirir. Kelime dağarcığımız geliştikçe ufkumuz da genişler ve hayata daha farklı bakmaya başlarız. Böylece kendisini doğru şekilde ifade eden insanlar toplumla olan ilişkilerinde de sorun yaşamazlar.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.