Üstek Koleji'nde aşure günü

EĞİTİM 16.11.2015 - 09:45, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Üstek Koleji'nde aşure günü

Özel Üstek Koleji, Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenledi.
Öğrenciler öğle yemeği sonrası aşurelerini yemekhanede yerken, veliler ve davetlilere ise ikram kolejin bahçesinde yapıldı. Okul Aile Birliği Başkanı Şükriye Burak ve birlik yöneticisi bayanlar aşure ikramını bizzat gerçekleştirdi.   BOZKURT; GELENEK HALİNE GETİRECEĞİZ   Özel Üstek Koleji Rehber Öğretmeni Rahime Bozkurt, kolej olarak Alaşehir'de eğitim ve öğretimdeki ilk yıllarında çeşitli etkinlikler düzenleyerek kurumlarını ilçeye tanıtmayı amaçladıklarını söyledi. Muharrem ayı dolayısıyla düzenledikleri aşure ikramının da bu tür etkinliklerden biri olduğunu ifade eden Bozkurt, "Bu yıl ilkini düzenliyoruz.  Aşure ikramımızı inşallah gelenek haline getireceğiz. Aşure etkinliğimizi farklı sosyal ve kültürel etkinlikler izleyecek" dedi.   BURAK; GELENEĞİMİZİ OKULUMUZDA YAŞATTIK   Okul Aile Birliği Başkanı Şükriye Burak da aşure ikramının öğrencilerle velilerin buluşmasına vesile olduğunu ifade ederek, "Hem öğrencilerimiz aileleriyle buluştu hem de milletçe hiç vazgeçmediğimiz bir geleneğimizi okulumuzda yaşatmış olduk. Okul Aile Birliği'nde görev alan arkadaşlarımıza ve okul idaremize katkıları dolayısıyla teşekkür ediyorum" dedi.
Özel Üstek Koleji, Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenledi.

Öğrenciler öğle yemeği sonrası aşurelerini yemekhanede yerken, veliler ve davetlilere ise ikram kolejin bahçesinde yapıldı. Okul Aile Birliği Başkanı Şükriye Burak ve birlik yöneticisi bayanlar aşure ikramını bizzat gerçekleştirdi.

 

BOZKURT; GELENEK HALİNE GETİRECEĞİZ

 

Özel Üstek Koleji Rehber Öğretmeni Rahime Bozkurt, kolej olarak Alaşehir'de eğitim ve öğretimdeki ilk yıllarında çeşitli etkinlikler düzenleyerek kurumlarını ilçeye tanıtmayı amaçladıklarını söyledi. Muharrem ayı dolayısıyla düzenledikleri aşure ikramının da bu tür etkinliklerden biri olduğunu ifade eden Bozkurt, "Bu yıl ilkini düzenliyoruz.  Aşure ikramımızı inşallah gelenek haline getireceğiz. Aşure etkinliğimizi farklı sosyal ve kültürel etkinlikler izleyecek" dedi.

 

BURAK; GELENEĞİMİZİ OKULUMUZDA YAŞATTIK

 

Okul Aile Birliği Başkanı Şükriye Burak da aşure ikramının öğrencilerle velilerin buluşmasına vesile olduğunu ifade ederek, "Hem öğrencilerimiz aileleriyle buluştu hem de milletçe hiç vazgeçmediğimiz bir geleneğimizi okulumuzda yaşatmış olduk. Okul Aile Birliği'nde görev alan arkadaşlarımıza ve okul idaremize katkıları dolayısıyla teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.