ÜZÜM FESTİVALİNİN FİNALİ MUHTEŞEMDİ

GÜNDEM 09.09.2019 - 11:37, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ÜZÜM FESTİVALİNİN FİNALİ MUHTEŞEMDİ

ALAŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN BU YIL 2.’Sİ ORGANİZE EDİLEN ÜZÜM FESTİVALİNİNİN FİNALİ MUHTEŞEM OLDU. 7 GÜN SÜREN FESTİVALİN FİNALİNDE SEVİLEN SES SANATÇISI KORAY AVCI SAHNE ALDI. BİRBİRİNDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLERİN YAŞANDIĞI, ÇEŞİTLİ YARIŞMALARA YER VERİLEN VE BİRÇOK ÜNLÜ SES SANTÇISININ KATILDIĞI ORGANİZASYON FİNAL GECESİYLE SONA ERDİ.
Ünlü sanatçı Koray Avcı Alaşehir Stadyumunda yaklaşık 20 bin kişiye seslendi. İzleyenlerin yağmura rağmen stadı terk etmediği gecede, izleyenler Koray Avcı’ya eşlik ederek, coştular. Doyasıya eğlendiler. Yaklaşık 30 eserin seslendirildiği konserde Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu Alaşehir’in kurtuluşunu anlattı. Geceye havai fişek gösterileri renk kattı. KORAY AVCI, COŞTU, COŞTURDU 2. Üzüm Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Koray Avcı, zaman zaman yağmur atıştırmasına rağmen sahadan ayrılmadı, şemsiyesi ile gelen izleyenler de Koray Avcı’nın konserini bitirinceye kadar stattan terk etmedi. Koray Avcı, Neşet Ertaş, Cem Karaca, Barış Manço,  Müslüm Gürses, Mahzuni Şerif gibi sanatçıların eserlerini de seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Koray Avcı  zaman zaman sahnede türkülerle halk oyunu oynadı. Sahneden izleyenlerin arasına katıldı. İzleyenlerle el tutuştu, yaşı kendinden büyük olanların ellerini öptü. Konuşma ve yürüme engeli bulunan ve izleyenlerin ön bölümünde kendisine ayrılan bölüme konseri izleyen 25 yaşındaki Anıl Yener’i n yanına giderek “Beni böyle çaresiz bırakma, söylediklerimi kafana takma “ şarkısına, onun şarkıya eşlik etmesini sağladı. Koray Avcı’nın özgün, slov, pop ve Türk Halk Müziği dallarında seslendirdiği  geceye  havai fişek gösterileri  ayrı bir renk kattı. ÖKÜZCÜOĞLU; “HERŞEY ÇOK GÜZEL OLDU” Gecenin finalinde konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, ”30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarıyla başlayan 2. Üzüm  Festivalimizde Alaşehir Kongremizi yaptık, ilk kez kelter yarışması yaptık, en güzel üzüm yarışması, üzüm güzeli yarışmalarını yaptık. İlk kez kadınlarımızın aile ekonomisine destek verebilmelerini sağlamak amacıyla Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifini kurduk.  Bu gün festivalimizin son gününde ünlü sanatçı Koray Avcı ile doyasıya eğlendik. Amacımız festivalimizle Alaşehirimizi ve üzümümüzü tanıtmaktı, bunu da başardık, konserlerimizi ve etkinliklerimize katılarak destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.        Konserin sonunda Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu,  Koray Avcı’ya çiçek ve Alaşehir üzümü hediye etti.
ALAŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN BU YIL 2.’Sİ ORGANİZE EDİLEN ÜZÜM FESTİVALİNİNİN FİNALİ MUHTEŞEM OLDU. 7 GÜN SÜREN FESTİVALİN FİNALİNDE SEVİLEN SES SANATÇISI KORAY AVCI SAHNE ALDI. BİRBİRİNDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLERİN YAŞANDIĞI, ÇEŞİTLİ YARIŞMALARA YER VERİLEN VE BİRÇOK ÜNLÜ SES SANTÇISININ KATILDIĞI ORGANİZASYON FİNAL GECESİYLE SONA ERDİ.

Ünlü sanatçı Koray Avcı Alaşehir Stadyumunda yaklaşık 20 bin kişiye seslendi. İzleyenlerin yağmura rağmen stadı terk etmediği gecede, izleyenler Koray Avcı’ya eşlik ederek, coştular. Doyasıya eğlendiler. Yaklaşık 30 eserin seslendirildiği konserde Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu Alaşehir’in kurtuluşunu anlattı. Geceye havai fişek gösterileri renk kattı.

KORAY AVCI, COŞTU, COŞTURDU

2. Üzüm Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Koray Avcı, zaman zaman yağmur atıştırmasına rağmen sahadan ayrılmadı, şemsiyesi ile gelen izleyenler de Koray Avcı’nın konserini bitirinceye kadar stattan terk etmedi. Koray Avcı, Neşet Ertaş, Cem Karaca, Barış Manço,  Müslüm Gürses, Mahzuni Şerif gibi sanatçıların eserlerini de seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Koray Avcı  zaman zaman sahnede türkülerle halk oyunu oynadı. Sahneden izleyenlerin arasına katıldı. İzleyenlerle el tutuştu, yaşı kendinden büyük olanların ellerini öptü. Konuşma ve yürüme engeli bulunan ve izleyenlerin ön bölümünde kendisine ayrılan bölüme konseri izleyen 25 yaşındaki Anıl Yener’i n yanına giderek “Beni böyle çaresiz bırakma, söylediklerimi kafana takma “ şarkısına, onun şarkıya eşlik etmesini sağladı.

Koray Avcı’nın özgün, slov, pop ve Türk Halk Müziği dallarında seslendirdiği  geceye  havai fişek gösterileri  ayrı bir renk kattı.

ÖKÜZCÜOĞLU; “HERŞEY ÇOK GÜZEL OLDU”

Gecenin finalinde konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, ”30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarıyla başlayan 2. Üzüm  Festivalimizde Alaşehir Kongremizi yaptık, ilk kez kelter yarışması yaptık, en güzel üzüm yarışması, üzüm güzeli yarışmalarını yaptık. İlk kez kadınlarımızın aile ekonomisine destek verebilmelerini sağlamak amacıyla Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifini kurduk.  Bu gün festivalimizin son gününde ünlü sanatçı Koray Avcı ile doyasıya eğlendik. Amacımız festivalimizle Alaşehirimizi ve üzümümüzü tanıtmaktı, bunu da başardık, konserlerimizi ve etkinliklerimize katılarak destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.       

Konserin sonunda Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu,  Koray Avcı’ya çiçek ve Alaşehir üzümü hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.