VAKA SAYISINI TAVUK İŞLETMESİ Mİ TETİKLİYOR?

15.05.2020 - 10:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

VAKA SAYISINI TAVUK İŞLETMESİ Mİ TETİKLİYOR?

Alaşehir'de Koronavirüs vakaları hızla yayılıyor. Son olarak Piyadeler, Delemenler, Afşar Mahalleleri ile Uluderbent Mahallesine yakın dağ köylerinde Koronavirüs vakaları görüldü. Alaşehir ve Sarıgöl’den işçilerin taşındığı Uşak’ın Eşme ilçesindeki bir tavuk işletmesinde çıkan vakaların salgını arttırdığı konuşuluyor.
Sağlık Bakanlığından ulaştığımız resmi verilere göre, Alaşehir'de vaka yoğunluğu hızla artıyor. Buna göre, daha önce Koronavirüs vakası rastlanmayan birçok mahallede pozitif vakalar görüldü. Bunun sebebi olarak da Alaşehir’den çok sayıda işçinin taşındığı Eşme ilçesindeki tavuk işletmesinde patlak veren pozitif vakaları olarak gösteriliyor. İddiaya göre sadece Alaşehirli 120 işçinin Covid 19 testi pozitif çıktı. HAVALAR ISINDI, REHAVETE KAPILMAYIN Yeni tip corona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında sokağa çıkmaları yasaklanan 14 yaş altı çocuklar, uzun bir aradan sonra ilk defa sokağa çıktı. Alaşehir'in dört bir yanında neşeli çocuk sesleri yankılandı..Çocukları ile birlikte aileler parkları doldurunca, tam bir bahar şenliği yaşandı. Ancak, gözlemlediğimiz kadarıyla sıcak havanın vermiş olduğu rehavet ile vatandaşlarımız, maske takmayı bırakın sosyal mesafeye bile dikkat etmedi. Alaşehir'de sadece parklar değil, havaların ısınması ile cadde ve sokaklarda normale döndü. Bilim Kurulu üyeleri sadece Alaşehir'de değil, tüm Türkiye'de yaşanan normale dönüşe değinerek: "Rehavete kapılmayın. Salgınla başa çıkabilmemiz için kurallara uymaya devam etmeliyiz" dedi. Toplu alanlarda kesinlikle maske takmalıyız ve sosyal mesafeye dikkat etmeliyiz. ALAŞEHİR'DE KORONAVİRÜS VAKASI YAYILIYOR Sağlık Bakanlığı 'Evde Hayat Var' uygulamasından ulaştığımız verilere göre, Alaşehir'de Koronavirüs vakaları hızla yayılıyor. Koronavirüs vakalarının görüldüğü Mahalleler arasında Piyadeler, Delemenler, Afşar Mahalleleri ile Uluderbent Mahallesine yakın dağ köyleri var. Ayrıca Yeşilyurt Mahallesine yakın Çavuşlar Mahallesi'nde de Koronavirüs vakası tespit edildi. Dağhacıyusuf Mahallesi ise, geçtiğimiz günlerde "Evde Sağlık Var" uygulamasında Mavi renk olarak görülürken, şimdi ise kırmızıya döndüğü gözlendi. 
Alaşehir'de Koronavirüs vakaları hızla yayılıyor. Son olarak Piyadeler, Delemenler, Afşar Mahalleleri ile Uluderbent Mahallesine yakın dağ köylerinde Koronavirüs vakaları görüldü. Alaşehir ve Sarıgöl’den işçilerin taşındığı Uşak’ın Eşme ilçesindeki bir tavuk işletmesinde çıkan vakaların salgını arttırdığı konuşuluyor.

Sağlık Bakanlığından ulaştığımız resmi verilere göre, Alaşehir'de vaka yoğunluğu hızla artıyor. Buna göre, daha önce Koronavirüs vakası rastlanmayan birçok mahallede pozitif vakalar görüldü. Bunun sebebi olarak da Alaşehir’den çok sayıda işçinin taşındığı Eşme ilçesindeki tavuk işletmesinde patlak veren pozitif vakaları olarak gösteriliyor. İddiaya göre sadece Alaşehirli 120 işçinin Covid 19 testi pozitif çıktı.

HAVALAR ISINDI, REHAVETE KAPILMAYIN

Yeni tip corona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında sokağa çıkmaları yasaklanan 14 yaş altı çocuklar, uzun bir aradan sonra ilk defa sokağa çıktı. Alaşehir'in dört bir yanında neşeli çocuk sesleri yankılandı..Çocukları ile birlikte aileler parkları doldurunca, tam bir bahar şenliği yaşandı. Ancak, gözlemlediğimiz kadarıyla sıcak havanın vermiş olduğu rehavet ile vatandaşlarımız, maske takmayı bırakın sosyal mesafeye bile dikkat etmedi.

Alaşehir'de sadece parklar değil, havaların ısınması ile cadde ve sokaklarda normale döndü. Bilim Kurulu üyeleri sadece Alaşehir'de değil, tüm Türkiye'de yaşanan normale dönüşe değinerek: "Rehavete kapılmayın. Salgınla başa çıkabilmemiz için kurallara uymaya devam etmeliyiz" dedi. Toplu alanlarda kesinlikle maske takmalıyız ve sosyal mesafeye dikkat etmeliyiz.

ALAŞEHİR'DE KORONAVİRÜS VAKASI YAYILIYOR

Sağlık Bakanlığı 'Evde Hayat Var' uygulamasından ulaştığımız verilere göre, Alaşehir'de Koronavirüs vakaları hızla yayılıyor. Koronavirüs vakalarının görüldüğü Mahalleler arasında Piyadeler, Delemenler, Afşar Mahalleleri ile Uluderbent Mahallesine yakın dağ köyleri var. Ayrıca Yeşilyurt Mahallesine yakın Çavuşlar Mahallesi'nde de Koronavirüs vakası tespit edildi. Dağhacıyusuf Mahallesi ise, geçtiğimiz günlerde "Evde Sağlık Var" uygulamasında Mavi renk olarak görülürken, şimdi ise kırmızıya döndüğü gözlendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.