VATANDAŞA EN İYİ HİZMET İÇİN MASKİ SAHADA

BELEDİYE 25.06.2019 - 09:57, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

VATANDAŞA EN İYİ HİZMET İÇİN MASKİ SAHADA

MASKİ, VATANDAŞLARA DAHA KALİTELİ VE SORUNSUZ BİR HİZMET SUNMAK İÇİN SÜREKLİ SAHA PERSONELİNİ DENETLİYOR. DENETİMLER ALAŞEHİR’İN YANI SIRA AKHİSAR VE SALİHLİ İLÇELERİNDE DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Akhisar, Alaşehir ve Salihli ilçelerinde görevli endeks okuma personel ile birlikte saha çalışmalarını denetledi. Vatandaşlar ile de görüşen Akbaş, “Hemşerilerimizde daha kaliteli ve sorunsuz hizmet sunmak için personelimiz ile birlikte sürekli sahadayız.”dedi. “HEDEF DAHA KALİTELİ HİZMET SUNMAK” Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, abonelerin herhangi bir sorun yaşamaması amacıyla sahadaki incelemelerine devam ediyor. Daire Başkanı Talip Akbaş, dairede görev yapan sayaç endeks okuma personeli ile birlikte Akhisar, Alaşehir ve Salihli ilçelerinde incelemelerde bulundu. İlçelerde okuma işlemlerinin yapıldığı esnada saha çalışmalarını denetleyen Akbaş, “Hemşerilerimizde daha kaliteli ve sorunsuz hizmet sunmak için personelimiz ile birlikte sürekli sahadayız. Personelimiz, hizmetleri vatandaşlarımıza ulaştırma adına özverili bir şekilde çalışıyor. Gece gündüz, yaz kış demeden çaba gösteren tüm ekibimize teşekkür ediyorum.”dedi.
MASKİ, VATANDAŞLARA DAHA KALİTELİ VE SORUNSUZ BİR HİZMET SUNMAK İÇİN SÜREKLİ SAHA PERSONELİNİ DENETLİYOR. DENETİMLER ALAŞEHİR’İN YANI SIRA AKHİSAR VE SALİHLİ İLÇELERİNDE DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Akhisar, Alaşehir ve Salihli ilçelerinde görevli endeks okuma personel ile birlikte saha çalışmalarını denetledi. Vatandaşlar ile de görüşen Akbaş, “Hemşerilerimizde daha kaliteli ve sorunsuz hizmet sunmak için personelimiz ile birlikte sürekli sahadayız.”dedi.

“HEDEF DAHA KALİTELİ HİZMET SUNMAK”

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, abonelerin herhangi bir sorun yaşamaması amacıyla sahadaki incelemelerine devam ediyor. Daire Başkanı Talip Akbaş, dairede görev yapan sayaç endeks okuma personeli ile birlikte Akhisar, Alaşehir ve Salihli ilçelerinde incelemelerde bulundu. İlçelerde okuma işlemlerinin yapıldığı esnada saha çalışmalarını denetleyen Akbaş, “Hemşerilerimizde daha kaliteli ve sorunsuz hizmet sunmak için personelimiz ile birlikte sürekli sahadayız. Personelimiz, hizmetleri vatandaşlarımıza ulaştırma adına özverili bir şekilde çalışıyor. Gece gündüz, yaz kış demeden çaba gösteren tüm ekibimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.