VEFA DESTEK GRUPLARINDAN KESİNTİSİZ HİZMET

28.04.2020 - 09:21, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

VEFA DESTEK GRUPLARINDAN KESİNTİSİZ HİZMET

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan önlemler kapsamında sokağa çıkmasına kısıtlama getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile kronik hastaların yardımına Alaşehir Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları yetişiyor.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun’un başkanlığında çalışmasını sürdüren destek grupları, 65 yaş üstü vatandaşların maaşlarını evlerine giderek dağıtıyor. Sokağa çıkma yasağında da mesaisini kesintisiz sürdüren grup mensubu bekçi, zabıta, imam, sosyal hizmetler ve vakıf görevlileri faaliyetlerini yürütürken 65 yaş üstü ve hasta vatandaşların da hayır dualarını alıyor. Vefa Sosyal Destek Grubu bünyesinde STK ve kamu araçlarıyla görev yapan görevliler, 65 yaş üstü vatandaşların maaşlarını ayaklarına kadar götürürken, vatandaşların başka talep ettiği ihtiyaçlarını da karşılamaya çalışıyorlar. YAŞLILAR GÖNÜLLENİYOR, HAYIR DUALARI ALINIYOR Alaşehir Vefa Destek Grubu,  "Vatandaşlarımızın evlerine kadar ekmek ve gıda maddesi götürmektedirler. Vatandaşlarımızın  Covid 19 kapsamında alınan tedbirlere uymaları ve Evde kalmaları konusunda bilgilendirmeler yapılmaktadır. Vatandaşlarımızın 112 acil çağrı merkezinden Alaşehir Vefa Sosyal Destek Gruplarına ulaşabilecekleri belirtildi. Vefa grupları da ” Biz Vatandaşımızın emrindeyiz. Yeter ki onlar evlerinde kalsın" diye konuştular. 65 yaş ve üzeri vatandaşlar,"Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Herkesten Allah razı olsun." ifadelerini kullandılar.
Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan önlemler kapsamında sokağa çıkmasına kısıtlama getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile kronik hastaların yardımına Alaşehir Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları yetişiyor.

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun’un başkanlığında çalışmasını sürdüren destek grupları, 65 yaş üstü vatandaşların maaşlarını evlerine giderek dağıtıyor. Sokağa çıkma yasağında da mesaisini kesintisiz sürdüren grup mensubu bekçi, zabıta, imam, sosyal hizmetler ve vakıf görevlileri faaliyetlerini yürütürken 65 yaş üstü ve hasta vatandaşların da hayır dualarını alıyor. Vefa Sosyal Destek Grubu bünyesinde STK ve kamu araçlarıyla görev yapan görevliler, 65 yaş üstü vatandaşların maaşlarını ayaklarına kadar götürürken, vatandaşların başka talep ettiği ihtiyaçlarını da karşılamaya çalışıyorlar.

YAŞLILAR GÖNÜLLENİYOR, HAYIR DUALARI ALINIYOR

Alaşehir Vefa Destek Grubu,  "Vatandaşlarımızın evlerine kadar ekmek ve gıda maddesi götürmektedirler. Vatandaşlarımızın  Covid 19 kapsamında alınan tedbirlere uymaları ve Evde kalmaları konusunda bilgilendirmeler yapılmaktadır. Vatandaşlarımızın 112 acil çağrı merkezinden Alaşehir Vefa Sosyal Destek Gruplarına ulaşabilecekleri belirtildi. Vefa grupları da ” Biz Vatandaşımızın emrindeyiz. Yeter ki onlar evlerinde kalsın" diye konuştular. 65 yaş ve üzeri vatandaşlar,"Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Herkesten Allah razı olsun." ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.