VİRÜSÜ YENDİLER, ALKIŞLARLA UĞURLANDILAR

16.04.2020 - 09:27, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

VİRÜSÜ YENDİLER, ALKIŞLARLA UĞURLANDILAR

Alaşehir’de korona virüs tedavi tamamlanan 2 kişi Alaşehir Devlet Hastanesi personelleri tarafından alkışlarla uğurlandı. Hastalara ve sağlık personeline AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve ekibi de moral desteği verdi.
Alaşehir’de korona virüs tedavisi gören 2 kişi Alaşehir Devlet Hastanesindeki tedavileri başarıyla tamamlandı. Bir hafta önce yüksek ateş ve halsizlik şikayetiyle hastaneye gelerek, korona virüs tanısı konan Fırat Durak ve Hasret Demir tedavi altına alındı. 7 GÜNLÜK TEDAVİNİN ARDINDAN TABURCU EDİLDİ 7 günlük tedavileri başarıyla tamamlanan Fırat Durak ve Hasret Demir, sağlıklarına kavuştu. Hastane personeli tedavisi tamamlanan 2 hastaya uğurlama jesti yaptı. Hastane bahçesinde dizilen hastane personeli taburcu olan 2 hastayı alkışlarla hastaneden uğurladı. Korona virüsü yenen Fırat Durak, "Bir hafta muayene oldum. Doktorlara, hemşirelere çok teşekkür ederim. Bizimle çok ilgilendiler. Onlardan Allah razı osun."dedi. Fırat Durak'ın babası Ayhan Durak, Türk hekimlerine teşekkür ederek, "İyi ki Türk hekimleri var."dedi. Hastalara ve sağlık personeline AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve ekibi de moral desteği verdi.
Alaşehir’de korona virüs tedavi tamamlanan 2 kişi Alaşehir Devlet Hastanesi personelleri tarafından alkışlarla uğurlandı. Hastalara ve sağlık personeline AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve ekibi de moral desteği verdi.

Alaşehir’de korona virüs tedavisi gören 2 kişi Alaşehir Devlet Hastanesindeki tedavileri başarıyla tamamlandı. Bir hafta önce yüksek ateş ve halsizlik şikayetiyle hastaneye gelerek, korona virüs tanısı konan Fırat Durak ve Hasret Demir tedavi altına alındı.

7 GÜNLÜK TEDAVİNİN ARDINDAN TABURCU EDİLDİ

7 günlük tedavileri başarıyla tamamlanan Fırat Durak ve Hasret Demir, sağlıklarına kavuştu. Hastane personeli tedavisi tamamlanan 2 hastaya uğurlama jesti yaptı. Hastane bahçesinde dizilen hastane personeli taburcu olan 2 hastayı alkışlarla hastaneden uğurladı. Korona virüsü yenen Fırat Durak, "Bir hafta muayene oldum. Doktorlara, hemşirelere çok teşekkür ederim. Bizimle çok ilgilendiler. Onlardan Allah razı osun."dedi. Fırat Durak'ın babası Ayhan Durak, Türk hekimlerine teşekkür ederek, "İyi ki Türk hekimleri var."dedi. Hastalara ve sağlık personeline AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve ekibi de moral desteği verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.