YARALAR SARILIYOR

GÜNDEM 13.06.2018 - 14:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

YARALAR SARILIYOR

Geçtiğimiz Pazartesi günü, iftar saatinde başlayan ve 1 saat süren şiddetli sağanak yağışlardan mağdur olan Alaşehirlilerin yaraları sarılıyor. Kaymakamlık makamı ve Belediye Başkanlığı ekipleri saha inerek afetzedelere yardım elini uzattı.
11 Haziran Pazartesi akşamı Alaşehir'de meydana gelen şiddetli yağışlardan dolayı etkilenen alanlarda, İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Ali Uçak, Belediye ekipleri ve birim amirleri yerinde incelemelerde bulunarak, sorunları çözme adına seferber oldular. Kaymakam Uçgun incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede, "Yağıştan etkilenen vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek amacıyla gerekli adımlar atılıyor, Kaymakamlık ve Belediye olarak bütün imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız. Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun. Allah beterinden korusun."dedi. Meteorolojiden alınan bilgiye göre Alaşehir’de Pazartesi akşam saat 20:30 ile 21:30 arasında meydana gelen yağış miktarının, Haziranda bir ayda yağan yağmurun (21.75kg) bir buçuk katı olarak gerçekleştiği bildirildi. (Bir saatlik yağış miktarı 34.5 kg/metrekare)
Geçtiğimiz Pazartesi günü, iftar saatinde başlayan ve 1 saat süren şiddetli sağanak yağışlardan mağdur olan Alaşehirlilerin yaraları sarılıyor. Kaymakamlık makamı ve Belediye Başkanlığı ekipleri saha inerek afetzedelere yardım elini uzattı.

11 Haziran Pazartesi akşamı Alaşehir'de meydana gelen şiddetli yağışlardan dolayı etkilenen alanlarda, İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Ali Uçak, Belediye ekipleri ve birim amirleri yerinde incelemelerde bulunarak, sorunları çözme adına seferber oldular.

Kaymakam Uçgun incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede, "Yağıştan etkilenen vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek amacıyla gerekli adımlar atılıyor, Kaymakamlık ve Belediye olarak bütün imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız. Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun. Allah beterinden korusun."dedi.

Meteorolojiden alınan bilgiye göre Alaşehir’de Pazartesi akşam saat 20:30 ile 21:30 arasında meydana gelen yağış miktarının, Haziranda bir ayda yağan yağmurun (21.75kg) bir buçuk katı olarak gerçekleştiği bildirildi. (Bir saatlik yağış miktarı 34.5 kg/metrekare)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.