Yarınların bilim adamları projelerini sergiledi

EĞİTİM 20.05.2016 - 09:58, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Yarınların bilim adamları projelerini sergiledi

Cumhuriyet Eğitim Kurumları, 2. TUBİTAK Bilim Fuarını açtı. Çok sayıda davetlinin katıldığı fuara velilerin ilgisi de büyük oldu.
Cumhuriyet Eğitim Kurumları'nın bu yıl ikincisini açtığı 4006 TUBİTAK Bilim Fuarı'nda 72 proje sergilendi. Fuarın açılış kurdelesi, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Özel ve Okul Müdürü Erkan Biber tarafından kesildi. Öğrencilerin büyük özveri ile hazırladığı TÜBİTAK fuarı, protokol tarafından tam not aldı.   72 PROJE GÖRÜCÜYE ÇIKTI   Fuarın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Erkan Biber, Bu yıl 2.'si düzenlenen.4006 TÜBİTAK Bilim fuarında Fen dalında 38 , Matematik dalında 9, Sosyal bilgiler alanında 7, İngilizce 5, Türkçe 6, Din Kültürü 2, Teknoloji  Tasarım alanında 2 Resim alanında 2 Müzik alanında 1 olmak üzere toplamda 72 projenin tasarlandığını söyledi. Biber, danışman öğretmen ve öğrencilerin yer aldığı çalışmada, her daldan projenin oluşturulduğunu belirterek, emeği geçenlere ve fuara katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Konuşmaların ve etkinliklerin ardından Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Özel ve Okul Müdürü Erkan Biber tarafından açılışı yapılan fuar davetliler tarından gezildi.  
Cumhuriyet Eğitim Kurumları, 2. TUBİTAK Bilim Fuarını açtı. Çok sayıda davetlinin katıldığı fuara velilerin ilgisi de büyük oldu.

Cumhuriyet Eğitim Kurumları'nın bu yıl ikincisini açtığı 4006 TUBİTAK Bilim Fuarı'nda 72 proje sergilendi. Fuarın açılış kurdelesi, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Özel ve Okul Müdürü Erkan Biber tarafından kesildi. Öğrencilerin büyük özveri ile hazırladığı TÜBİTAK fuarı, protokol tarafından tam not aldı.

 

72 PROJE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

 

Fuarın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Erkan Biber, Bu yıl 2.'si düzenlenen.4006 TÜBİTAK Bilim fuarında Fen dalında 38 , Matematik dalında 9, Sosyal bilgiler alanında 7, İngilizce 5, Türkçe 6, Din Kültürü 2, Teknoloji  Tasarım alanında 2 Resim alanında 2 Müzik alanında 1 olmak üzere toplamda 72 projenin tasarlandığını söyledi. Biber, danışman öğretmen ve öğrencilerin yer aldığı çalışmada, her daldan projenin oluşturulduğunu belirterek, emeği geçenlere ve fuara katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Konuşmaların ve etkinliklerin ardından Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Özel ve Okul Müdürü Erkan Biber tarafından açılışı yapılan fuar davetliler tarından gezildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.