YAŞLI ÇİFT, SEVİNÇ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

04.08.2020 - 10:05, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

YAŞLI ÇİFT, SEVİNÇ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Yaklaşık 6 gündür kayıp olan traktörleri bulunan yaşlı çift, sevinç gözyaşlarına hakim olamadı. Güvenlik güçlerinin titiz çalışması sayesinde bulunan tarım aracı yaşlı aileye teslim edildi. Traktör Toygar mahallesine yakın bir boş arazide terk edilmiş olarak bulundu. Yaşlı çift bayram öncesi bulunan araçları nedeniyle çifte bayram yaptı.
Edinilen bilgiye göre, Alaşehir’in Beşeylül Mahallesi Reddiilhak caddesi üzerinde bulunan Mustafa K. (75) ait ikamet önünden 45 ZD 504 plakalı traktörün henüz kimliği belirlenemeyen maskeli bir şahıs tarafından çalındı. Güvenlik güçlerinin titiz çalışması sayesinde bulunan tarım aracı yaşlı aileye teslim edildi. Traktör Toygar mahallesine yakın bir boş arazide terk edilmiş olarak bulundu. Yaşlı çift bayram öncesi bulunan araçları nedeniyle çifte bayram yaptı. BAĞ'DAN DÖNDÜKLERİNDE TRAKTÖRÜ YERİNDE BULAMADILAR Mustafa K. ve Eşi Hatice K. perşembe akşamı kendilerine ait olan otomobillerine binerek bağ evine gittiler. Cuma sabahı bağdan döndüklerinde traktörün yerinde olmadığını fark edince durumu polis ekiplerine bildirdi. 28 FARKLI KAMERA İNCELENDİ Traktör sahibi Mustafa K.'nın başvurusu üzerine Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği dedektiflerince 28 farklı kamera incelenerek traktörün önce Akkeçili mahallesi yönüne gittiğini sonrasında arazi yollarından Kemaliye mahallesi yoluna çıktığını tespit edildi. TRAKTÖR BOŞ BİR ARAZİDE TERKEDİLMİŞ VAZİYETTE BULUNDU Asayiş Büro Amirliğine bağlı dedektifler 28 farklı kameranın incelemesi sonrası Kemaliye yolu üzerinde toygar mahallesi yakınlarında yola yakın boş bir arazide buldu. Traktörün bulunmasıyla Mustafa K. ve Hatice K.'ya haber verildi. TRAKTÖRÜ BULUNAN MUSTAFA K. VE HATİCE K. SEVİNÇ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU Traktörleri çalınan Mustafa K. ve Hatice K. traktörlerinin bulunduğunun haberini alması üzerine olay yerine gelerek sevinç gözyaşlarına boğuldu. Mustafa K. ve Hatice K. polis ekiplerine teşekkür ederek çok mutlu olduklarını belirterek, "Akşam bağa gittik sabah eve geldik motorumuzu bulamadık. Karakola gittik, karakoldan da Allah razı olsun ilgilendiler çok teşekkür ederiz. Bulacağız dediler buldular. Sağolsunlar Allah razı olsun devletimizden milletimizden halkımızdan hepsine de çok çok teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi. Traktör yapılan parmak izi ve olay yeri incelemeleri sonrası Mustafa K.'ya teslim edildi. Polis olayla ilgili olarak traktörü çalan şahsı arama ve yakalama çalışması başlattı.
Yaklaşık 6 gündür kayıp olan traktörleri bulunan yaşlı çift, sevinç gözyaşlarına hakim olamadı. Güvenlik güçlerinin titiz çalışması sayesinde bulunan tarım aracı yaşlı aileye teslim edildi. Traktör Toygar mahallesine yakın bir boş arazide terk edilmiş olarak bulundu. Yaşlı çift bayram öncesi bulunan araçları nedeniyle çifte bayram yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Alaşehir’in Beşeylül Mahallesi Reddiilhak caddesi üzerinde bulunan Mustafa K. (75) ait ikamet önünden 45 ZD 504 plakalı traktörün henüz kimliği belirlenemeyen maskeli bir şahıs tarafından çalındı. Güvenlik güçlerinin titiz çalışması sayesinde bulunan tarım aracı yaşlı aileye teslim edildi. Traktör Toygar mahallesine yakın bir boş arazide terk edilmiş olarak bulundu. Yaşlı çift bayram öncesi bulunan araçları nedeniyle çifte bayram yaptı.

BAĞ'DAN DÖNDÜKLERİNDE TRAKTÖRÜ YERİNDE BULAMADILAR

Mustafa K. ve Eşi Hatice K. perşembe akşamı kendilerine ait olan otomobillerine binerek bağ evine gittiler. Cuma sabahı bağdan döndüklerinde traktörün yerinde olmadığını fark edince durumu polis ekiplerine bildirdi.

28 FARKLI KAMERA İNCELENDİ

Traktör sahibi Mustafa K.'nın başvurusu üzerine Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği dedektiflerince 28 farklı kamera incelenerek traktörün önce Akkeçili mahallesi yönüne gittiğini sonrasında arazi yollarından Kemaliye mahallesi yoluna çıktığını tespit edildi.

TRAKTÖR BOŞ BİR ARAZİDE TERKEDİLMİŞ VAZİYETTE BULUNDU

Asayiş Büro Amirliğine bağlı dedektifler 28 farklı kameranın incelemesi sonrası Kemaliye yolu üzerinde toygar mahallesi yakınlarında yola yakın boş bir arazide buldu. Traktörün bulunmasıyla Mustafa K. ve Hatice K.'ya haber verildi.

TRAKTÖRÜ BULUNAN MUSTAFA K. VE HATİCE K. SEVİNÇ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Traktörleri çalınan Mustafa K. ve Hatice K. traktörlerinin bulunduğunun haberini alması üzerine olay yerine gelerek sevinç gözyaşlarına boğuldu. Mustafa K. ve Hatice K. polis ekiplerine teşekkür ederek çok mutlu olduklarını belirterek, "Akşam bağa gittik sabah eve geldik motorumuzu bulamadık. Karakola gittik, karakoldan da Allah razı olsun ilgilendiler çok teşekkür ederiz. Bulacağız dediler buldular. Sağolsunlar Allah razı olsun devletimizden milletimizden halkımızdan hepsine de çok çok teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi. Traktör yapılan parmak izi ve olay yeri incelemeleri sonrası Mustafa K.'ya teslim edildi. Polis olayla ilgili olarak traktörü çalan şahsı arama ve yakalama çalışması başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.