Yaz Kur'an Kurslarında son haftaya giriliyor

EĞİTİM 14.08.2015 - 09:58, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Yaz Kur'an Kurslarında son haftaya giriliyor

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelindeki tüm cami ve Kur'an Kursları'nda 22 Haziran 2015 tarihinde başlayan Yaz Kur'an Kursları 21 Ağustos 2015 Cuma günü sona erecek.
22 Haziran 2015 tarihinde başlayan Yaz Kur'an Kursları'nda eğitim ve öğretim 21 Ağustos 2015 tarihinde sona erecek. İlçe müftüsü Mehmet Yiğit, geçtiğimiz Cuma günü Alkan mahalle camisindeki hatim programına katılarak Cuma namazı öncesi öğrencilerle sohbet yaptı. Camii imam-hatibi Mustafa Yılmaz'ın yetiştirdiği öğrenciler Kur'an ve ilahiler okuyarak Cuma namazı için camiye gelen bayan- erkek bütün cemaate güzel anlar yaşattı. MÜFTÜ YİĞİT ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ Programa katılan müftü Yiğit, tüm öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından "Hz. Peygamber, Kardeşlik Ahlakı ve Hukuku" kitabını hediye olarak dağıttı. Cuma namazı sonrası vatandaşlara lokma ikram edildi. Geçtiğimiz Çarşamba günü ise Uluderbent merkez camisindeki öğrenciler ile Uluderbent civarındaki mahalle camilerinde kurs gören öğrenciler ziyaret edildi. 3 BİN 500 ÖĞRENCİ KURSA KATILDI Yaz Kur'an Kursları'nı değerlendiren Müftü Mehmet Yiğit, "Bu yıl iki aylık yaz döneminde cami ve Kur'an Kurslarında yapılan programlar geçtiğimiz yıla göre daha fazla öğrenci katıldı. Alaşehir genelinde 3 bin 500 öğrencimiz bu kurslarda öğrenim gördü. Öğrencilerimize Kur'an-ı Kerim okuma, dini bilgiler, ezber, namaz, abdest ve diğer ibadetlerin yanı sıra İslam ahlakı ile ilgili bilgiler öğretildi" dedi.  
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelindeki tüm cami ve Kur'an Kursları'nda 22 Haziran 2015 tarihinde başlayan Yaz Kur'an Kursları 21 Ağustos 2015 Cuma günü sona erecek.

22 Haziran 2015 tarihinde başlayan Yaz Kur'an Kursları'nda eğitim ve öğretim 21 Ağustos 2015 tarihinde sona erecek. İlçe müftüsü Mehmet Yiğit, geçtiğimiz Cuma günü Alkan mahalle camisindeki hatim programına katılarak Cuma namazı öncesi öğrencilerle sohbet yaptı. Camii imam-hatibi Mustafa Yılmaz'ın yetiştirdiği öğrenciler Kur'an ve ilahiler okuyarak Cuma namazı için camiye gelen bayan- erkek bütün cemaate güzel anlar yaşattı.

MÜFTÜ YİĞİT ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ

Programa katılan müftü Yiğit, tüm öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından "Hz. Peygamber, Kardeşlik Ahlakı ve Hukuku" kitabını hediye olarak dağıttı. Cuma namazı sonrası vatandaşlara lokma ikram edildi. Geçtiğimiz Çarşamba günü ise Uluderbent merkez camisindeki öğrenciler ile Uluderbent civarındaki mahalle camilerinde kurs gören öğrenciler ziyaret edildi.

3 BİN 500 ÖĞRENCİ KURSA KATILDI

Yaz Kur'an Kursları'nı değerlendiren Müftü Mehmet Yiğit, "Bu yıl iki aylık yaz döneminde cami ve Kur'an Kurslarında yapılan programlar geçtiğimiz yıla göre daha fazla öğrenci katıldı. Alaşehir genelinde 3 bin 500 öğrencimiz bu kurslarda öğrenim gördü. Öğrencilerimize Kur'an-ı Kerim okuma, dini bilgiler, ezber, namaz, abdest ve diğer ibadetlerin yanı sıra İslam ahlakı ile ilgili bilgiler öğretildi" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.