YEMİN ETTİLER, ÇAKI GİBİ ASKER OLDULAR

GÜNDEM 27.08.2017 - 12:43, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

YEMİN ETTİLER, ÇAKI GİBİ ASKER OLDULAR

Alaşehir'de Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Eğitim Alay Komutanlığında vatani görevini yapan ve acemi eğitimlerini tamamlayan 1997/3 tertip erler için alayda yemin töreni düzenlendi. Yemin töreninde 1.636 acemi er'in yemin ettiği öğrenildi.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, dönem kütüğüne plaketi Ulaştırma er Mustafa Kemal Yıldırım çaktı. And içenler adına Ulaştırma Er Mehmet Çam'ın yaptığı konuşmanın ardından temel eğitim gören 1997/3 tertip 1. kademe erler and içti. Yemin töreninde 1.636 acemi er'in yemin ettiği öğrenildi. ELALMIŞ: MEHMETÇİKLER, YOLUNUZ AÇIK OLSUN Törende konuşan Eğitim Alay Komutanı Ulaştırma Albay Ali İsmail Elalmış, askerlerin vatani görevlerini yüce Türk milletine layık bir şekilde yapacağına olan inancının tam olduğunu belirterek, "Dosta güven düşmana korku veren askerlerimizle ne kadar övünsek azdır.Tüm şehitlerimizi buradan saygıyla anıyorum. Yiğit Mehmetçikler, yolunuz açık olsun." dedi. BABA-OĞUL AYNI ONURU YAŞADILAR Yemin töreninde babalarıyla aynı alayda görev yapan askerlere Albay Elalmış tarafından onur belgesi verildi. Daha sonra tören geçişi yapıldı. Törenin sonunda Albay Elalmış, asker aileleri ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Düzenlenen törene; Eğitim Alay Komutanı Ulaştırma Albay Ali İsmail Elalmış, 2. Ulaştırma Er Eğitim Taburu Komutan Vekili Ulaştırma Binbaşı Ali Cem Günay, Trafik Eğitim Tabur Komutanı Piyade Yarbay Yusuf ile yemin edecek askerlerin aileleri ve yakınları katıldı.
Alaşehir'de Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Eğitim Alay Komutanlığında vatani görevini yapan ve acemi eğitimlerini tamamlayan 1997/3 tertip erler için alayda yemin töreni düzenlendi. Yemin töreninde 1.636 acemi er'in yemin ettiği öğrenildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, dönem kütüğüne plaketi Ulaştırma er Mustafa Kemal Yıldırım çaktı. And içenler adına Ulaştırma Er Mehmet Çam'ın yaptığı konuşmanın ardından temel eğitim gören 1997/3 tertip 1. kademe erler and içti. Yemin töreninde 1.636 acemi er'in yemin ettiği öğrenildi.

ELALMIŞ: MEHMETÇİKLER, YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Törende konuşan Eğitim Alay Komutanı Ulaştırma Albay Ali İsmail Elalmış, askerlerin vatani görevlerini yüce Türk milletine layık bir şekilde yapacağına olan inancının tam olduğunu belirterek, "Dosta güven düşmana korku veren askerlerimizle ne kadar övünsek azdır.Tüm şehitlerimizi buradan saygıyla anıyorum. Yiğit Mehmetçikler, yolunuz açık olsun." dedi.

BABA-OĞUL AYNI ONURU YAŞADILAR

Yemin töreninde babalarıyla aynı alayda görev yapan askerlere Albay Elalmış tarafından onur belgesi verildi. Daha sonra tören geçişi yapıldı. Törenin sonunda Albay Elalmış, asker aileleri ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Düzenlenen törene; Eğitim Alay Komutanı Ulaştırma Albay Ali İsmail Elalmış, 2. Ulaştırma Er Eğitim Taburu Komutan Vekili Ulaştırma Binbaşı Ali Cem Günay, Trafik Eğitim Tabur Komutanı Piyade Yarbay Yusuf ile yemin edecek askerlerin aileleri ve yakınları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.