Yeni Işıklandırma Alaşehir'e Renk Kattı

YAŞAM 20.02.2017 - 09:26, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Yeni Işıklandırma Alaşehir'e Renk Kattı

Alaşehir Belediyesi tarafından Şehitlik Anıtı yanında yapılan ışıklandırma büyük beğeni topladı. Farklı görsel çalışmalara imza atan Belediye Yönetimi, Alaşehir'e yeni imaj kazandırıyor.
Alaşehir Belediyesinin tamamladığı çalışmalar sonrası, Şehitlik anıtı yanındaki yeni ışıklandırma hizmete girdi. Kırmızı-beyaz renkten oluşan ve sevgiyi ifade eden kalpli şekliyle ışıklandırma vatandaşlar tarafından çok beğenildi ve özellikle gençlerin selfie çekilme noktası oldu. Alaşehir Şehitlik Anıtı Meydanında gerçekleştirilen ışıklandırma çalışmaları aşırı soğuk havaya rağmen 1 haftada tamamlandı. Yapılan uygulamayı yerinde inceleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, yeni ve farklı bir aydınlatma konseptiyle ilçeye estetik bir dokunuş daha yaptıklarını belirterek, "İlçemize yeni bir görüntü kazandıracak bir uygulamayı hayata geçirdik. Şehitlik Anıtının bulunduğu alanı daha önce bir dizi tadilattan geçirerek yenilemiştik. Bu çalışmaları tamamlayacak olan aydınlatma uygulamasında bugün hizmete sunduk. Çok estetik ve hoş bir görüntü çıktı ortaya. İnşallah bu tür hizmetlere devam edeceğiz. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Yeni ışıklandırmayı gören Alaşehirliler cep telefonlarıyla bol bol selfie çekerek, ilçeye kazandırılan güzel görüntüyü arkadaşlarıyla paylaştı. Diğer taraftan, Alaşehir Belediyesi elektrik servisi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe Merkez Mahallelerinde bulunan meydanlardaki yıpranmış bayrakların değişimi ve elektrik tesisatlarındaki arızaların giderilmesi tamamlandı. Sarıkız meydanı aydınlatma tamiri, Örnekköy Mahallesi kamera sistemi tamiri, Alparslan Türkeş meydanı  led  montajı bağlantı işlemlerini de bitirdi.
Alaşehir Belediyesi tarafından Şehitlik Anıtı yanında yapılan ışıklandırma büyük beğeni topladı. Farklı görsel çalışmalara imza atan Belediye Yönetimi, Alaşehir'e yeni imaj kazandırıyor.

Alaşehir Belediyesinin tamamladığı çalışmalar sonrası, Şehitlik anıtı yanındaki yeni ışıklandırma hizmete girdi. Kırmızı-beyaz renkten oluşan ve sevgiyi ifade eden kalpli şekliyle ışıklandırma vatandaşlar tarafından çok beğenildi ve özellikle gençlerin selfie çekilme noktası oldu.

Alaşehir Şehitlik Anıtı Meydanında gerçekleştirilen ışıklandırma çalışmaları aşırı soğuk havaya rağmen 1 haftada tamamlandı. Yapılan uygulamayı yerinde inceleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, yeni ve farklı bir aydınlatma konseptiyle ilçeye estetik bir dokunuş daha yaptıklarını belirterek, "İlçemize yeni bir görüntü kazandıracak bir uygulamayı hayata geçirdik. Şehitlik Anıtının bulunduğu alanı daha önce bir dizi tadilattan geçirerek yenilemiştik. Bu çalışmaları tamamlayacak olan aydınlatma uygulamasında bugün hizmete sunduk. Çok estetik ve hoş bir görüntü çıktı ortaya. İnşallah bu tür hizmetlere devam edeceğiz. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yeni ışıklandırmayı gören Alaşehirliler cep telefonlarıyla bol bol selfie çekerek, ilçeye kazandırılan güzel görüntüyü arkadaşlarıyla paylaştı.

Diğer taraftan, Alaşehir Belediyesi elektrik servisi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe Merkez Mahallelerinde bulunan meydanlardaki yıpranmış bayrakların değişimi ve elektrik tesisatlarındaki arızaların giderilmesi tamamlandı. Sarıkız meydanı aydınlatma tamiri, Örnekköy Mahallesi kamera sistemi tamiri, Alparslan Türkeş meydanı  led  montajı bağlantı işlemlerini de bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.