Yeni terminal hızla yükseliyor

GÜNDEM 21.02.2017 - 09:50, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Yeni terminal hızla yükseliyor

İl genelinde gerçekleştirdiği dev yatımlarla şehrin çehresini değiştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Alaşehir'de yapımına başladığı Yeni Otobüs Terminali'nde inşaat çalışmaları sorunsuz devam ediyor.
Gelişen Alaşehir'in ihtiyacına cevap verecek olan otobüs terminalinin kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, dev yatırımın ilçeye çok yakışacağını vurguladı.   "ÇALIŞMALAR SORUNSUZ SÜRÜYOR"   Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Alaşehir'de geçtiğimiz Nisan ayında temelini attığı Yeni Otobüs Terminali'nde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. İlçenin ihtiyacına cevap verecek olan dev yatırımda çalışmaların sorunsuz devam ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu," Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde tüm ilçelerimize en güzel hizmetleri kazandırmanın çabası içerisindeyiz. Bu anlamda Alaşehir'de de vatandaşlarımızın ihtiyacına cevap verecek olan dev yatırımda çalışmalar sorusuz devam ediyor. İnşaat çalışmalarının ardından cephe giydirme ve çevre düzenlemesi yapılacak olan modern otobüs terminalinin kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız"dedi.
İl genelinde gerçekleştirdiği dev yatımlarla şehrin çehresini değiştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Alaşehir'de yapımına başladığı Yeni Otobüs Terminali'nde inşaat çalışmaları sorunsuz devam ediyor.

Gelişen Alaşehir'in ihtiyacına cevap verecek olan otobüs terminalinin kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, dev yatırımın ilçeye çok yakışacağını vurguladı.

 

"ÇALIŞMALAR SORUNSUZ SÜRÜYOR"

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Alaşehir'de geçtiğimiz Nisan ayında temelini attığı Yeni Otobüs Terminali'nde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. İlçenin ihtiyacına cevap verecek olan dev yatırımda çalışmaların sorunsuz devam ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu," Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde tüm ilçelerimize en güzel hizmetleri kazandırmanın çabası içerisindeyiz. Bu anlamda Alaşehir'de de vatandaşlarımızın ihtiyacına cevap verecek olan dev yatırımda çalışmalar sorusuz devam ediyor. İnşaat çalışmalarının ardından cephe giydirme ve çevre düzenlemesi yapılacak olan modern otobüs terminalinin kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.