YEŞİLYURT'A MART'TAN ÖNCE BAHAR GELDİ;40 YILLIK ALTYAPI VE ÜSTYAPI YENİLENİYOR

08.02.2019 - 09:43, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

YEŞİLYURT'A MART'TAN ÖNCE BAHAR GELDİ;40 YILLIK ALTYAPI VE ÜSTYAPI YENİLENİYOR

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesi’nin 40 yıllık içme suyu altyapısını yenilemek için başlattığı 23 kilometrelik hat döşeme çalışmasını yarıladı. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde yol düzenleme çalışmaları da başladı. Hizmet ve yatırımlara Alaşehir Belediyesi de tam destek veriyor.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe genelindeki altyapıları yenileyerek vatandaşları sağlıklı sistemlere kavuşturmaya devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamda MASKİ, Alaşehir'e bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde öncelikle 40 kilometrelik kanalizasyon hattı döşedi. Atıksu altyapısının ardından içme suyu hattı yenileme işine de start veren Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekipleri, 23 kilometrelik içme suyu hattı döşemesinde de yarıya geldi. Ayrıca MASKİ tarafından mahallede bir buçuk kilometre yağmur suyu hattı döşeme işi de gerçekleştirildi. Mahallede tam anlamıyla bir dönüşüm sağlamak adına Yeşilyurt’a toplamda 10 milyon TL yatırım yapıldı. Alaşehir Belediyesi'nin de tam destek verdiği altyapı sistemlerinin tümüyle iyileştirilmesinin ardından üstyapı da ele alınacak. Yeşilyurtlular, mahalleye söz konusu yatırım ve hizmetlerin ardından, 'MART'TAN ÖNCE BAHAR GELDİ' yorumlarında bulunuyor. BİLGİ; “ESKİ İÇME SUYU HATTINDAN ÇOK ÇEKTİK” Mahalle Muhtarı Hüseyin Bilgi, “Mahallemizde hatlar nereden baksanız 40 yıldır kullanımdaydı. Bu yüzden de artık ömrünü tamamlamıştı. MASKİ ekipleri hemen her gün içme suyu arızalarımızı gidermek için buraya gelmek zorunda kalıyordu. Bu talebimizi Cengiz Başkanımıza ilettik. Sağolsun kendisi de bizleri kırmadı ve çalışmalarını başlattı. Mahallemiz her şeyiyle baştan aşağıya yenileniyor. Hizmetlerden çok memnunuz. Allah Cengiz Başkanımızdan razı olsun.”şeklinde konuştu.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesi’nin 40 yıllık içme suyu altyapısını yenilemek için başlattığı 23 kilometrelik hat döşeme çalışmasını yarıladı. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde yol düzenleme çalışmaları da başladı. Hizmet ve yatırımlara Alaşehir Belediyesi de tam destek veriyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe genelindeki altyapıları yenileyerek vatandaşları sağlıklı sistemlere kavuşturmaya devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamda MASKİ, Alaşehir'e bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde öncelikle 40 kilometrelik kanalizasyon hattı döşedi. Atıksu altyapısının ardından içme suyu hattı yenileme işine de start veren Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekipleri, 23 kilometrelik içme suyu hattı döşemesinde de yarıya geldi. Ayrıca MASKİ tarafından mahallede bir buçuk kilometre yağmur suyu hattı döşeme işi de gerçekleştirildi. Mahallede tam anlamıyla bir dönüşüm sağlamak adına Yeşilyurt’a toplamda 10 milyon TL yatırım yapıldı. Alaşehir Belediyesi'nin de tam destek verdiği altyapı sistemlerinin tümüyle iyileştirilmesinin ardından üstyapı da ele alınacak. Yeşilyurtlular, mahalleye söz konusu yatırım ve hizmetlerin ardından, 'MART'TAN ÖNCE BAHAR GELDİ' yorumlarında bulunuyor.

BİLGİ; “ESKİ İÇME SUYU HATTINDAN ÇOK ÇEKTİK”

Mahalle Muhtarı Hüseyin Bilgi, “Mahallemizde hatlar nereden baksanız 40 yıldır kullanımdaydı. Bu yüzden de artık ömrünü tamamlamıştı. MASKİ ekipleri hemen her gün içme suyu arızalarımızı gidermek için buraya gelmek zorunda kalıyordu. Bu talebimizi Cengiz Başkanımıza ilettik. Sağolsun kendisi de bizleri kırmadı ve çalışmalarını başlattı. Mahallemiz her şeyiyle baştan aşağıya yenileniyor. Hizmetlerden çok memnunuz. Allah Cengiz Başkanımızdan razı olsun.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.