Yeşilyurt MASKİ’yle Daha da Güzelleşiyor

24.07.2020 - 09:05, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Yeşilyurt MASKİ’yle Daha da Güzelleşiyor

Muhtar Bilgi, “Cengiz Başkan Mahallemiz İçin Gerekeni Yaptı”
MASKİ Genel Müdürlüğü, 63 kilometre altyapı çalışması gerçekleştirdiği Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesinde, 260 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işini de tüm hızıyla sürdürürken yapılan iş vatandaşın da beğenisini kazandı. Mahalle Muhtarı Hüseyin Bilgi de, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün mahalleleri için gereken her şeyi yaptığını söyledi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahalleleri altıyla üstüyle yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesinde 40 kilometre kanalizasyon, 23 kilometre de içme suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Altyapı çalışmalarının ardından 260 bin metrekarelik üstyapı işine başlayan MASKİ’nin çalışmaları yüzde 70 seviyelerine geldi. “ŞANSLI MAHALLELERDEN BİRİYİZ” Mahalle Muhtarı Hüseyin Bilgi, “Taş döşeme işinden memnunuz. Kanalizasyon ve içme suyu hattımız da daha önce tamamlanmıştı. Cengiz Başkan mahallemiz için gerekeni yaptı. Şanslı mahallelerden biriyiz.”dedi.
Muhtar Bilgi, “Cengiz Başkan Mahallemiz İçin Gerekeni Yaptı”

MASKİ Genel Müdürlüğü, 63 kilometre altyapı çalışması gerçekleştirdiği Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesinde, 260 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işini de tüm hızıyla sürdürürken yapılan iş vatandaşın da beğenisini kazandı. Mahalle Muhtarı Hüseyin Bilgi de, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün mahalleleri için gereken her şeyi yaptığını söyledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahalleleri altıyla üstüyle yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesinde 40 kilometre kanalizasyon, 23 kilometre de içme suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Altyapı çalışmalarının ardından 260 bin metrekarelik üstyapı işine başlayan MASKİ’nin çalışmaları yüzde 70 seviyelerine geldi.

“ŞANSLI MAHALLELERDEN BİRİYİZ”

Mahalle Muhtarı Hüseyin Bilgi, “Taş döşeme işinden memnunuz. Kanalizasyon ve içme suyu hattımız da daha önce tamamlanmıştı. Cengiz Başkan mahallemiz için gerekeni yaptı. Şanslı mahallelerden biriyiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.