Yönetimden AS AS'a Play-Off yemeği

SPOR 18.02.2016 - 10:02, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Yönetimden AS AS'a Play-Off yemeği

Alaşehir Belediyespor futbol takımı ve teknik heyeti, yönetim tarafından Urfa Sofrası'nda verilen akşam yemeğinde bir araya geldi. Başkan Derman Özdemir, Play-Off hedefine ulaştıklarını, asıl amaçlarının Play-Off'ta başarılı olup BAL'a yükselmek olduğunu söyledi.
Hafta sonu lig lideri Sarıgöl Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak olan Alaşehir Belediyespor futbol takımı, zorlu maç öncesi akşam yemeğinde moral depoladı. Alaşehir Belediyespor yönetimi tarafından Urfa Sofrası'nda organize edilen akşam yemeğine Kulüp Başkanı Derman Özdemir, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Boğa da katıldı. ÖZDEMİR; SIRADA BAL HEDEFİ VAR Yönetim tarafından düzenlenen akşam yemeğine ilişkin değerlendirmede bulunan Alaşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Derman Özdemir, yönetim, teknik heyet ve futbolcuların son derece mutlu olduğunu, Play-Off hedefine ulaştıkları için sevinçli olduklarını söyledi. Özdemir, "Geçtiğimiz hafta Alaşehir Gençlik Kulübü karşısında aldığımız galibiyetle Play-Off'u garantiledik. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı hedefimizin ilk aşamasını gerçekleştirdikleri için kutladık. Şimdiki hedefimiz Play-Off maçlarında başarılı olup Bölgesel Amatör Lig hedefine ulaşmak. Bunun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu akşamki yemekte futbolcularımızla hem Play-Off hedefini kutladık hem de önümüzdeki maçların değerlendirmesini yaptık" dedi. FORVETE BULGARİSTANDAN TAKVİYE Öte yandan Alaşehir Belediyespor'un sürpriz bir transfere imza attığı öğrenildi.  Yönetim, Soma Spor'dan ayrılan Bulgaristanlı İlyazi ile her konuda anlaşarak transferini gerçekleştirdi. 21 yaşındaki İlyazi forvette oynuyor.
Alaşehir Belediyespor futbol takımı ve teknik heyeti, yönetim tarafından Urfa Sofrası'nda verilen akşam yemeğinde bir araya geldi. Başkan Derman Özdemir, Play-Off hedefine ulaştıklarını, asıl amaçlarının Play-Off'ta başarılı olup BAL'a yükselmek olduğunu söyledi.

Hafta sonu lig lideri Sarıgöl Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak olan Alaşehir Belediyespor futbol takımı, zorlu maç öncesi akşam yemeğinde moral depoladı. Alaşehir Belediyespor yönetimi tarafından Urfa Sofrası'nda organize edilen akşam yemeğine Kulüp Başkanı Derman Özdemir, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Boğa da katıldı.

ÖZDEMİR; SIRADA BAL HEDEFİ VAR

Yönetim tarafından düzenlenen akşam yemeğine ilişkin değerlendirmede bulunan Alaşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Derman Özdemir, yönetim, teknik heyet ve futbolcuların son derece mutlu olduğunu, Play-Off hedefine ulaştıkları için sevinçli olduklarını söyledi. Özdemir, "Geçtiğimiz hafta Alaşehir Gençlik Kulübü karşısında aldığımız galibiyetle Play-Off'u garantiledik. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı hedefimizin ilk aşamasını gerçekleştirdikleri için kutladık. Şimdiki hedefimiz Play-Off maçlarında başarılı olup Bölgesel Amatör Lig hedefine ulaşmak. Bunun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu akşamki yemekte futbolcularımızla hem Play-Off hedefini kutladık hem de önümüzdeki maçların değerlendirmesini yaptık" dedi.

FORVETE BULGARİSTANDAN TAKVİYE

Öte yandan Alaşehir Belediyespor'un sürpriz bir transfere imza attığı öğrenildi.  Yönetim, Soma Spor'dan ayrılan Bulgaristanlı İlyazi ile her konuda anlaşarak transferini gerçekleştirdi. 21 yaşındaki İlyazi forvette oynuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.