ZİRAAT ODASI'NIN ORGANİK GÜBRE ATAĞI SÜRÜYOR

23.11.2020 - 10:23, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ZİRAAT ODASI'NIN ORGANİK GÜBRE ATAĞI SÜRÜYOR

Alaşehir Ziraat Odası Başkanlığı, üreticilerin girdi maliyetleri düşürmek için her türlü girişim ve çalışmalarını sürdürüyor. Oda Yönetimi, Alaşehirli çiftçiler için organik gübre temin ederek teslimatlarına devam ediyor.
Bilindiği gibi toprak analizlerinde de çıkan sonuçlara göre topraklardaki ORGANİK madde azlığı meyvelerde rekolte düşüklüğüne ve kök faaliyetlerinin azalmasına sebep oluyor. Üreticilerin erken dönemdeki yanlış ve maliyetli uygulamalarının önüne geçmek adına Alaşehir Ziraat Odası tarafından ORGANİK GÜBRE teslimatı yoğun olarak devam ettiği duyuruldu. TÜRK, “HEDEFİMİZ, GİRDİ MALİYETLERİNİ ASGARİYE İNDİRMEK” Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, tarım danışmanları tarafından yönlendirilen üreticilerin organik gübre uygulamasından çok memnun olduğunu, rekolte ve kalitenin arttığını belirtti. Türk, bugünlerde en iyi elementel toz kükürdü en uygun fiyatla üreticilere sunulacağını, dolayısıyla girdi maliyetlerini başta düşüreceklerini de söyledi. Başkan Türk, HAYVANSAL GÜBRE, LEONARDİT VE TOZ KÜĶÜRT SİPARİŞİ ALIMI VE TESLİMİNİN DEVAM ETTİĞİNİ DE AÇIKLADI.
Alaşehir Ziraat Odası Başkanlığı, üreticilerin girdi maliyetleri düşürmek için her türlü girişim ve çalışmalarını sürdürüyor. Oda Yönetimi, Alaşehirli çiftçiler için organik gübre temin ederek teslimatlarına devam ediyor.

Bilindiği gibi toprak analizlerinde de çıkan sonuçlara göre topraklardaki ORGANİK madde azlığı meyvelerde rekolte düşüklüğüne ve kök faaliyetlerinin azalmasına sebep oluyor. Üreticilerin erken dönemdeki yanlış ve maliyetli uygulamalarının önüne geçmek adına Alaşehir Ziraat Odası tarafından ORGANİK GÜBRE teslimatı yoğun olarak devam ettiği duyuruldu.

TÜRK, “HEDEFİMİZ, GİRDİ MALİYETLERİNİ ASGARİYE İNDİRMEK”

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, tarım danışmanları tarafından yönlendirilen üreticilerin organik gübre uygulamasından çok memnun olduğunu, rekolte ve kalitenin arttığını belirtti. Türk, bugünlerde en iyi elementel toz kükürdü en uygun fiyatla üreticilere sunulacağını, dolayısıyla girdi maliyetlerini başta düşüreceklerini de söyledi. Başkan Türk, HAYVANSAL GÜBRE, LEONARDİT VE TOZ KÜĶÜRT SİPARİŞİ ALIMI VE TESLİMİNİN DEVAM ETTİĞİNİ DE AÇIKLADI.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.