ZİRAAT ODASI'NDAN BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİ

YAŞAM 18.12.2018 - 09:27, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ZİRAAT ODASI'NDAN BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİ

Alaşehir Ziraat Odası Yönetimi, 2 Aralık 2018 günü yapılan delege seçimlerinde yeni seçilen 87 delege ve 87 mahalle muhtarları ile birlik beraberlik yemeği düzenledi. Şelale Restorant’ta verilen akşam yemeğine Alaşehir Belediye başkanı Ali Uçak da katıldı. Toplantıda 2018 yılı değerlendirmesi de yapıldı.
Alaşehir Ziraat Odası Yönetimi, yeni seçilen 87 delegesine ve 87 mahalle muhtarına akşam yemeği verdi. Belediye Şelale Restorant’ta organize edilen birlik ve beraberlik yemeğinin onur konuğu Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak'tı. Misafirlerini kapıda karşılayan Oda Başkanı Necdet Türk ve Yönetimi, yemek sonunda da delegasyonu ve muhtarları kapıdan uğurladı. TÜRK: ÜRETİCİLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ Yemekte konuşan Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, "Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultaniye üzümün başkentinde yaşıyoruz.  Odamız ve İlçe Tarım Müdürlüğümüz işbirliği ile uyguladığımız eğitimler ve iyi tarım uygulamaları ile her yıl üzümde kalitemiz artmaktadır. İyi tarım uygulamaları sayesinde sağlıklı, güvenli  ürün yetiştirmekteyiz.  Bu sayede dünyada üzüm yetiştiren ülkelerle rahatlıkla rekabet edebiliyoruz. Hatta ilk sıraları alabiliyoruz.  Ziraat Odası olarak, üyelerimize iyi tarım uygulamaları ve danışmanlık hizmetleri veriyoruz. Ayrıca isteyen üreticilerimizle organik tarım uygulamaları yapıyoruz.  Üreticilerimizle 15 Bin dekar alanda iyi tarım uygulamaları ve danışmanlık hizmeti veriyoruz. Organik tarım,  iyi tarım ve danışmanlık alanında destek isteyen üreticilerimize yardımcı olmaya devam edeceğiz. 2018 yılında bazı mahallelerimize ulaşım sıkıntıları yaşadık. Dolayısıyla bazı hizmetlerde sıkıntılar yaşadık, ancak belediye başkanımız Ali Uçak ile ulaşım sıkıntısı yaşanan bölgelerde yollar onarıldı ve ulaşım  daha rahatlatıldı. 2019 yılında daha iyi hizmetler verebileceğiz."dedi. BAŞKAN UÇAK: HİZMETLERİMİZ SÜRECEK Toplantıda söz alan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, "Burada biz bir aileyiz. Burada her partiden üyemiz ve arkadaşımız bulunmaktadır. Hizmetin siyaseti olmaz, biz bir aileyiz. Başkanımız Necdet Türk’ün dile getirdiği  ulaşım alanları birer birer  hizmete açılacaktır. Hizmetlerimiz aralıksız sürüyor. Dolayısıyla biz belediye olarak, Ziraat Odası ile birlikte iyi tarım uygulamaları, danışmanlık ve  organik tarım uygulamalarında daha iyi hizmet verilecektir. Üreticilerimize her konuda destek vermeye hazırız. Alaşehirliler için gece gündüz demeden hizmet üretmeye çalışıyoruz. Bütün sıkıntılara rağmen 9 ayda 730 bin metrekare kilit parke döşemesi, 150  bin metre sıcak asfalt ve stabilize yol çalışması gerçekleştirdik. Onlarca park kazandırdık. 45 parkta revizyon çalışması ile birlikte tüm parklarımıza mobese kameraları koyarak çocuklarımızı koruma altına aldık. İlçemizin su ve sit sorununu çözdük. Sizlerden tek ricam var. Sizlere en iyi hizmeti verecek kişiye destek olmanızdır. Sizlere güvenim tam. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın."şeklinde konuştu. Samimi bir ortamda gerçekleşen birlik ve beraberlik buluşması istişarelerin ve karşılıklı fikir alış-verişinin ardından sona erdi.
Alaşehir Ziraat Odası Yönetimi, 2 Aralık 2018 günü yapılan delege seçimlerinde yeni seçilen 87 delege ve 87 mahalle muhtarları ile birlik beraberlik yemeği düzenledi. Şelale Restorant’ta verilen akşam yemeğine Alaşehir Belediye başkanı Ali Uçak da katıldı. Toplantıda 2018 yılı değerlendirmesi de yapıldı.

Alaşehir Ziraat Odası Yönetimi, yeni seçilen 87 delegesine ve 87 mahalle muhtarına akşam yemeği verdi. Belediye Şelale Restorant’ta organize edilen birlik ve beraberlik yemeğinin onur konuğu Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak'tı. Misafirlerini kapıda karşılayan Oda Başkanı Necdet Türk ve Yönetimi, yemek sonunda da delegasyonu ve muhtarları kapıdan uğurladı.

TÜRK: ÜRETİCİLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yemekte konuşan Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, "Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultaniye üzümün başkentinde yaşıyoruz.  Odamız ve İlçe Tarım Müdürlüğümüz işbirliği ile uyguladığımız eğitimler ve iyi tarım uygulamaları ile her yıl üzümde kalitemiz artmaktadır. İyi tarım uygulamaları sayesinde sağlıklı, güvenli  ürün yetiştirmekteyiz.  Bu sayede dünyada üzüm yetiştiren ülkelerle rahatlıkla rekabet edebiliyoruz. Hatta ilk sıraları alabiliyoruz.  Ziraat Odası olarak, üyelerimize iyi tarım uygulamaları ve danışmanlık hizmetleri veriyoruz. Ayrıca isteyen üreticilerimizle organik tarım uygulamaları yapıyoruz.  Üreticilerimizle 15 Bin dekar alanda iyi tarım uygulamaları ve danışmanlık hizmeti veriyoruz. Organik tarım,  iyi tarım ve danışmanlık alanında destek isteyen üreticilerimize yardımcı olmaya devam edeceğiz. 2018 yılında bazı mahallelerimize ulaşım sıkıntıları yaşadık. Dolayısıyla bazı hizmetlerde sıkıntılar yaşadık, ancak belediye başkanımız Ali Uçak ile ulaşım sıkıntısı yaşanan bölgelerde yollar onarıldı ve ulaşım  daha rahatlatıldı. 2019 yılında daha iyi hizmetler verebileceğiz."dedi.

BAŞKAN UÇAK: HİZMETLERİMİZ SÜRECEK

Toplantıda söz alan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, "Burada biz bir aileyiz. Burada her partiden üyemiz ve arkadaşımız bulunmaktadır. Hizmetin siyaseti olmaz, biz bir aileyiz. Başkanımız Necdet Türk’ün dile getirdiği  ulaşım alanları birer birer  hizmete açılacaktır. Hizmetlerimiz aralıksız sürüyor. Dolayısıyla biz belediye olarak, Ziraat Odası ile birlikte iyi tarım uygulamaları, danışmanlık ve  organik tarım uygulamalarında daha iyi hizmet verilecektir. Üreticilerimize her konuda destek vermeye hazırız. Alaşehirliler için gece gündüz demeden hizmet üretmeye çalışıyoruz. Bütün sıkıntılara rağmen 9 ayda 730 bin metrekare kilit parke döşemesi, 150  bin metre sıcak asfalt ve stabilize yol çalışması gerçekleştirdik. Onlarca park kazandırdık. 45 parkta revizyon çalışması ile birlikte tüm parklarımıza mobese kameraları koyarak çocuklarımızı koruma altına aldık. İlçemizin su ve sit sorununu çözdük. Sizlerden tek ricam var. Sizlere en iyi hizmeti verecek kişiye destek olmanızdır. Sizlere güvenim tam. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın."şeklinde konuştu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen birlik ve beraberlik buluşması istişarelerin ve karşılıklı fikir alış-verişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.