Ziraat Odası'ndan üreticilere bir hizmet daha;

GÜNDEM 17.08.2017 - 11:59, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ziraat Odası'ndan üreticilere bir hizmet daha;

Alaşehir Ziraat Odası Yönetimi, üreticilerin en önemli sıkıntılarından birine daha merhem olmak için kolları sıvadı. Oda Yönetimi, üreticileri 'Tokatçı' diye tabir edilen kötü niyetli tacirlerden korumak için 'Findeks' ekonomik analiz programını oda bünyesinde kuracak. Findeks programı, oda yönetimine özel bir firma tarafından detaylı bir şekilde anlatıldı.
Alaşehir Ziraat Odası, üreticileri 'Tokatçı' tacirlere karşı korumak için ciddi bir adım daha atıyor. Türkiye’nin önde gelen dokuz bankasının ortaklığı ile kurulan Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. tarafından hayata geçirilen Findeks, programı ada bünyesinde kurulacak. Söz konusu programın tanıtımı özel bir firma tarafından oda yönetimine anlatıldı. Odanın toplantı salonunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına, odaya kayıtlı tüm üyeler davet edilmesine karşın, her zamanki gibi üreticiler, toplantıya ilgi göstermedi. Firma Yetkilisi Serkan Oyan tarafından Findeks programı oda yönetimine detaylı bir şekilde anlatıldı. Oda Yönetiminin programı kısa sürede hayata geçirmesi bekleniyor. Üreticiler söz konusu program sayesinde tacirlerin mali durumunu ayrıntılı bir şekilde görme imkanına sahip olacak,  kötü niyetli tacirlerden de korunmuş olacak  TÜRK, "ÜRETİCİLERİMİZİ KORUMA ALTINA ALMAK İSTİYORUZ" Tanıtım toplantısının ardından bir açıklama yapan Alaşehir Ziraat Odası ve Üzüm Sulama Birliği başkanı Necdet Türk, "Findeks, bireylere ve reel sektöre yönelik olarak tasarlanmış yeni finansal hizmet platformudur. Findeks, finans sektörünün seni nasıl gördüğünün bir aynasıdır. Findeks’i kullanarak finansal durumunu ve itibarını kontrol altında tutabilir ve daha iyi yönetebilirsin. Bankalar ve diğer finansal kurumlardaki kredi borç ve limitlerini, kredi notunu takip edebilir, finansal kontrolünü sağlayabilirsin. Findeks, sahip olduğu dünyanın en gelişmiş kimlik doğrulama yapılarından biriyle benzersiz bir hizmet sunar. Kimlik bilgilerin, sadece senin bildiğin bilgiler ile teyit edilerek, bankalardaki kayıtlı cep telefonun üzerinden çift bileşenli doğrulama yöntemi ile doğrulanır. Cobit4.1 ve ISO güvenlik standartlarına uygun hizmet altyapısıyla Findeks, üyelik ve ödeme yapmak için girdiğin bilgiler de dahil, tüm verilerini, BDDK ve bağımsız denetim şirketlerince denetlenen Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. veri merkezinde güvenle saklar. Program sayesinde üreticilerimizi koruma altına almak istiyoruz."dedi. "ALIN TERİNİZ HEBA OLMASIN" Üreticileri korumak için ciddi adımlar atarak, toplatılar düzenlediklerini de hatırlatan Başkan Türk, "Üreticilerimizin sorunlarına çözüm üretmek için bazı sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldik. Bu toplantıda öne çıkan önerilen başında; öncelikle, dışarıdan gelen tacirlere güvenmemekle başlayacağız. Sağlam bir sözleşme yapmadan ürünlerinizi satmayın. Sözleşmede, kesim tarihleri, ürünün fiyatı, ödeme tarihleri gibi hususlara dikkat edin. Muhtahsil makbuzunu ve sevk irsaliyesini mutlaka alın. Tacirlerin ticari sicillerini, ilgili kurum ve kuruluşlardan araştırın. Karekodlu çek alın. Bir de Ziraat Odası bünyesinde kurulacak olan findeks sisteminden alcıyı sorgulayın. Biz her zaman sizlerin yanındayız. Bu dönemde yol kontrollerini sıklaştırılacak. Bizler üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bunu bilin."şeklinde konuştu.  
Alaşehir Ziraat Odası Yönetimi, üreticilerin en önemli sıkıntılarından birine daha merhem olmak için kolları sıvadı. Oda Yönetimi, üreticileri 'Tokatçı' diye tabir edilen kötü niyetli tacirlerden korumak için 'Findeks' ekonomik analiz programını oda bünyesinde kuracak. Findeks programı, oda yönetimine özel bir firma tarafından detaylı bir şekilde anlatıldı.

Alaşehir Ziraat Odası, üreticileri 'Tokatçı' tacirlere karşı korumak için ciddi bir adım daha atıyor. Türkiye’nin önde gelen dokuz bankasının ortaklığı ile kurulan Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. tarafından hayata geçirilen Findeks, programı ada bünyesinde kurulacak. Söz konusu programın tanıtımı özel bir firma tarafından oda yönetimine anlatıldı. Odanın toplantı salonunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına, odaya kayıtlı tüm üyeler davet edilmesine karşın, her zamanki gibi üreticiler, toplantıya ilgi göstermedi.

Firma Yetkilisi Serkan Oyan tarafından Findeks programı oda yönetimine detaylı bir şekilde anlatıldı. Oda Yönetiminin programı kısa sürede hayata geçirmesi bekleniyor. Üreticiler söz konusu program sayesinde tacirlerin mali durumunu ayrıntılı bir şekilde görme imkanına sahip olacak,  kötü niyetli tacirlerden de korunmuş olacak 

TÜRK, "ÜRETİCİLERİMİZİ KORUMA ALTINA ALMAK İSTİYORUZ"

Tanıtım toplantısının ardından bir açıklama yapan Alaşehir Ziraat Odası ve Üzüm Sulama Birliği başkanı Necdet Türk, "Findeks, bireylere ve reel sektöre yönelik olarak tasarlanmış yeni finansal hizmet platformudur. Findeks, finans sektörünün seni nasıl gördüğünün bir aynasıdır. Findeks’i kullanarak finansal durumunu ve itibarını kontrol altında tutabilir ve daha iyi yönetebilirsin. Bankalar ve diğer finansal kurumlardaki kredi borç ve limitlerini, kredi notunu takip edebilir, finansal kontrolünü sağlayabilirsin. Findeks, sahip olduğu dünyanın en gelişmiş kimlik doğrulama yapılarından biriyle benzersiz bir hizmet sunar. Kimlik bilgilerin, sadece senin bildiğin bilgiler ile teyit edilerek, bankalardaki kayıtlı cep telefonun üzerinden çift bileşenli doğrulama yöntemi ile doğrulanır. Cobit4.1 ve ISO güvenlik standartlarına uygun hizmet altyapısıyla Findeks, üyelik ve ödeme yapmak için girdiğin bilgiler de dahil, tüm verilerini, BDDK ve bağımsız denetim şirketlerince denetlenen Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. veri merkezinde güvenle saklar. Program sayesinde üreticilerimizi koruma altına almak istiyoruz."dedi.

"ALIN TERİNİZ HEBA OLMASIN"

Üreticileri korumak için ciddi adımlar atarak, toplatılar düzenlediklerini de hatırlatan Başkan Türk, "Üreticilerimizin sorunlarına çözüm üretmek için bazı sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldik. Bu toplantıda öne çıkan önerilen başında; öncelikle, dışarıdan gelen tacirlere güvenmemekle başlayacağız. Sağlam bir sözleşme yapmadan ürünlerinizi satmayın. Sözleşmede, kesim tarihleri, ürünün fiyatı, ödeme tarihleri gibi hususlara dikkat edin. Muhtahsil makbuzunu ve sevk irsaliyesini mutlaka alın. Tacirlerin ticari sicillerini, ilgili kurum ve kuruluşlardan araştırın. Karekodlu çek alın. Bir de Ziraat Odası bünyesinde kurulacak olan findeks sisteminden alcıyı sorgulayın. Biz her zaman sizlerin yanındayız. Bu dönemde yol kontrollerini sıklaştırılacak. Bizler üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bunu bilin."şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.