Ziraat Odasının tavuk ve horozlarına yoğun ilgi

GÜNDEM 27.03.2017 - 09:51, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ziraat Odasının tavuk ve horozlarına yoğun ilgi

Alaşehirli üreticiler Alaşehir Ziraat Odası tarafından uygun fiyatlara getirilen Atak-s, Lohman Brown, Ligorin yürüyen tavukları ve Pleymouth horozlara yoğun ilgi gösterdi.
Alaşehir Ziraat Odası, tarımın yanı sıra hayvancılık konusunda da halka hizmet etmeyi sürdürüyor. Bir süre önce üreticilerden gelen talepleri alan Oda yönetimi, gelen talepler doğrultusunda Atak-s, Lohman Brown, Ligorin yürüyen tavukları ve Pleymouth horozu getirerek üreticilere uygun fiyata satışını gerçekleştirdi. TÜRK; "BU TÜR HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK" Konu hakkında bir açıklama yapan Alaşehir Ziraat Odası, kümes hayvancılığını desteklemek amacıyla üreticilere uygun fiyata cins tavuk ve horoz temin ettiklerini belirtti. Türk, " Bir süre önce üreticilerimize duyurular yaparak kendilerine çok uygun fiyatlara Atak-s, Lohman Brown, Ligorin yürüyen tavukları ve Pleymouth horozu temin edeceğimizi duyurduk. Bu doğrultuda üreticilerimizden gelen talepleri dikkate alarak istenilen miktarda Atak-s, Lohman Brown, Ligorin yürüyen tavukları ve Pleymouth horozu getirdik ve üreticilerimize teslim ettik. Üreticilerimiz bu hizmetimize yoğun ilgi gösterdi. Bu tür hizmetlerimiz devam edecek" dedi. Alaşehir Ziraat Odasının kümes hayvancılığına sağladığı destek üreticiler tarafından memnuniyetle karşılandı. Atak-s, Lohman Brown, Ligorin yürüyen tavukları ve Pleymouth horozlara yoğun ilgi gösteren ve satın alan üreticiler, Ziraat Odası yönetimine teşekkür etti.  
Alaşehirli üreticiler Alaşehir Ziraat Odası tarafından uygun fiyatlara getirilen Atak-s, Lohman Brown, Ligorin yürüyen tavukları ve Pleymouth horozlara yoğun ilgi gösterdi.

Alaşehir Ziraat Odası, tarımın yanı sıra hayvancılık konusunda da halka hizmet etmeyi sürdürüyor. Bir süre önce üreticilerden gelen talepleri alan Oda yönetimi, gelen talepler doğrultusunda Atak-s, Lohman Brown, Ligorin yürüyen tavukları ve Pleymouth horozu getirerek üreticilere uygun fiyata satışını gerçekleştirdi.

TÜRK; "BU TÜR HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK"

Konu hakkında bir açıklama yapan Alaşehir Ziraat Odası, kümes hayvancılığını desteklemek amacıyla üreticilere uygun fiyata cins tavuk ve horoz temin ettiklerini belirtti. Türk, " Bir süre önce üreticilerimize duyurular yaparak kendilerine çok uygun fiyatlara Atak-s, Lohman Brown, Ligorin yürüyen tavukları ve Pleymouth horozu temin edeceğimizi duyurduk. Bu doğrultuda üreticilerimizden gelen talepleri dikkate alarak istenilen miktarda Atak-s, Lohman Brown, Ligorin yürüyen tavukları ve Pleymouth horozu getirdik ve üreticilerimize teslim ettik. Üreticilerimiz bu hizmetimize yoğun ilgi gösterdi. Bu tür hizmetlerimiz devam edecek" dedi.

Alaşehir Ziraat Odasının kümes hayvancılığına sağladığı destek üreticiler tarafından memnuniyetle karşılandı. Atak-s, Lohman Brown, Ligorin yürüyen tavukları ve Pleymouth horozlara yoğun ilgi gösteren ve satın alan üreticiler, Ziraat Odası yönetimine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.