Zonguldak’tan Alaşehir’e doktor gelin geldi

YAŞAM 26.01.2017 - 09:48, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Zonguldak’tan Alaşehir’e doktor gelin geldi

Alaşehir’li Kadın Doğum Uzmanı adayı ve Sarıgöl Devlet Hastanesi Acil Hekimi Dr. Mahmut Horasan ile Zonguldak Çocuk Hastanesi Acil Hekimi Dr. Cansu Kavukçu, Alaşehir Şelale Restoran’da yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi.
Alaşehir’li  Kadın Doğum Uzmanı adayı ve Sarıgöl Devlet Hastanesi Acil Hekimi Dr. Mahmut Horasan ile Zonguldak Çocuk Hastanesi Acil Hekimi Dr. Cansu Kavukçu  hayatlarını birleştirdi. Dr. Cansu’nun memleketi Zonguldak’ta düzenlenen nikah töreninde,  çiftlerin nikahını  Dr. Cansu Kavukçu’nun  ilkokul öğretmeni olan Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemir kıydı.  Zonguldak’ta nikahları kıyılan yeni çift düğünlerini de Alaşehir Şelale Restoran’da yaptılar. Doktor arkadaşlarının ve dostlarının yalnız bırakmadıkları bin bir gece masallarını andıran düğün sonrası çift balayı için Paris’e uçtu.   BALAYI DÖNÜŞÜ İHTİSAS   Halen Sarıgöl Devlet Hastanesi acil hekimi olan Mahmut Horasan son yapılan uzmanlık sınavında başarılı olarak Sivas Cumhuriyet  Üniversitesi  Tıp Fakültesi Kadın Doğum uzmanlığı ihtisası yapma hakkını kazandığı,  balayı dönüşü ihtisasa başlayacağı öğrenildi.
Alaşehir’li Kadın Doğum Uzmanı adayı ve Sarıgöl Devlet Hastanesi Acil Hekimi Dr. Mahmut Horasan ile Zonguldak Çocuk Hastanesi Acil Hekimi Dr. Cansu Kavukçu, Alaşehir Şelale Restoran’da yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi.

Alaşehir’li  Kadın Doğum Uzmanı adayı ve Sarıgöl Devlet Hastanesi Acil Hekimi Dr. Mahmut Horasan ile Zonguldak Çocuk Hastanesi Acil Hekimi Dr. Cansu Kavukçu  hayatlarını birleştirdi. Dr. Cansu’nun memleketi Zonguldak’ta düzenlenen nikah töreninde,  çiftlerin nikahını  Dr. Cansu Kavukçu’nun  ilkokul öğretmeni olan Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemir kıydı.  Zonguldak’ta nikahları kıyılan yeni çift düğünlerini de Alaşehir Şelale Restoran’da yaptılar. Doktor arkadaşlarının ve dostlarının yalnız bırakmadıkları bin bir gece masallarını andıran düğün sonrası çift balayı için Paris’e uçtu.

 

BALAYI DÖNÜŞÜ İHTİSAS

 

Halen Sarıgöl Devlet Hastanesi acil hekimi olan Mahmut Horasan son yapılan uzmanlık sınavında başarılı olarak Sivas Cumhuriyet  Üniversitesi  Tıp Fakültesi Kadın Doğum uzmanlığı ihtisası yapma hakkını kazandığı,  balayı dönüşü ihtisasa başlayacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.