ALAŞEHİR AK PARTİ İLÇE BAŞKANI YAŞAR DEMİREL, 28. DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI. DEMİREL VE YÖNETİMİ GÖREVLERİNDEN İSTİFA ETTİ.

Demirel, 28. Dönem milletvekili aday adaylığını düzenlediği bir toplantıyla kamuoyuna duyurdu. AK Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti eski ilçe başkan ve yöneticileri, partililer ve davetliler katıldı.

Yaşar Demirel tanıtım toplantısında şöyle konuştu; ““Çok değerli AK Partililer,Kıymetli misafirler, Basınımızın güzide temsilcileri,

Sözlerime başlamadan önce, ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına sabırlar diliyorum. İnşallah devletimiz ve hükümetimiz vatandaşlarımızın yaralarını en kısa sürede saracak, şehirlerimizi yeniden imar edecektir.

Bildiğiniz üzere 26 Aralık 2019 tarihinden beri Alaşehir İlçe başkanlığı görevimi sürdürmekteyim. 3 yılı aşkın sürede dünyada ve çevremizdeki ülkelerde çok büyük badireler atlattık. Covid-19 Pandemisine, sınırlarımızda yaşanan Rusya- Ukrayna ve Ermenistan- Azerbaycan savaşlarına rağmen ülkemiz sanayileşme, büyüme ve kalkınma hedeflerini gerçekleştirmeyi başarmıştır. Bunun en yakın delili ise bu üç yıllık süreçte şehrimize kazandırdığımız yatırımlardır.

Alaşehir’in doğalgazla buluşması,Piyadeler Yolu’nun tamamlanması, Anayol orta refüj ışıklandırması,

Salihli Alaşehir arasındaki Yüksek hızlı tren üstgeçitlerinin yapılması,Barış Mahallesindeki trenyolu üst geçitinin yapılması,Alaşehir Askeriyesinin kapasitesinin arttırılması ve yenilenmesi,Horzumalayaka Göleti’nin tamamlanması,Kapalı sistem sulamanın ihalesi,Tarihte ilk kez bir cumhurbaşkanının üzüm fiyatını açıklaması,TMO’nun kalıcı depolarını ilçemize inşaası,Alaşehir Kapalı Spor Salonu’nun yenilenmesi,Alaşehir, Killik, Yeşilyurt, Uluderbent ve Tepeköy’e suni çim sahaların yapılması,Okullarımızın bahçesine halı sahaların, spor alanlarının kazandırılması,Alaşehirimize kazandırılacak olan yüzme havuzu ve gençlik merkezinin ihalesi,Merkez dışındaki 6 mahallemizde yapılacak olan okulların ihalesi, İlçemize sınav merkezi kazandırılması ve şehrimizin ösym sınav merkezi olması,Devlet hastanemizin 200 yataktan 250 yatak kapasitesine çıkması,Şehrimize, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi kazandırılması,20 birimlik ağız diş sağlığı merkezimizin inşaası,İstasyon Mahallemize İlçe Sağlık Müdürlüğü ve sağlıklı yaşam merkezi yapımı,Ve daha nice büyük eserler başta olmak üzere mahallelerimize parke taşı döşenmesinden, DSİ çay dere ıslahları ve büz çalışmalarına kadar her alanda şehrimize büyük yatırımlar ve yeni istihdam alanları kazandırdık.

Milletimiz, AK Parti ile ve cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la öyle bir gönül bağı kurmuştur ki emsali az bulunur. İşte bu sevdanın hakkını verebilmek için, bu muhabbeti sürdürmek için, İlçe yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları ve belediye meclis üyelerimizle birlikte her daim hemşerilerimizin dertleriyle dertlendik, sevinçleriyle mutlu olduk. Yeri geldi bir haftada 30 düğüne katıldık. Yeri geldi nice canlarımızı toprağa verdik. Partimize gelen istisnasız herkesin sorunlarını çözmeye çalıştık. Bir fincan kahvemizi, bir bardak çayımızı içmeden de kimseyi göndermedik. Yaradılanıyaradandan ötürü sevdik. Milletimizin hayır duasından başka bir şey de istemedik.

AK Parti ilçe başkanı olarak şunu söylemek istiyorum. Bu mücadele herhangi bir siyasi parti yöneticiliği değildir bilakis milletimize, medeniyetimize ve kutlu davamıza sahip çıkma mücadelesidir. Kurmuş olduğumuz Cumhur İttifakının varlık gayesi ise altılı masa gibi akıllara, vicdanlara sığmayan bir seçim projesi değildir. Tam tersine milletimizin geleceğinin, ülkemizin bağımsızlığının, vatanımızın birliğinin ve bütünlüğünün muhafazasını sağlamaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı’mızda yönetim kurulu üyelerimizle yaptığımız istişareye müteakiben, genel merkezimizin ve il başkanımız sn Salih Hızlı’nın tensipleriyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. Dönem milletvekilliği aday adaylığı başvurumu yapma kararımı almış bulunmaktayım. Bununla alakalı resmi süreci teşkilatımızla birlikte başlattık. İnşallah yeni ilçe teşkilatımız da en kısa sürede atanacak ve görevine başlayacaktır.

Önümüzdeki 2 ay boyunca, tüm gönüldaşlarımızla birlikte tevazu, samimiyet ve gayretle halkımızın gönlündeki yerimizi pekiştireceğiz. İnşallah şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz çok daha huzurlu, mutlu ve müreffeh bir geleceğe ulaşacaktır. Bugün aramızda olduğunuz için teşkilatım adına hepinize teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum. Bu süreçte bizlere destek olan başta ailem olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.”