ALAŞEHİR’DE NÖBET DEĞİŞİMİ

Alaşehir İlçe Sağlık Müdürü olarak göreve başlayan  Dr.  Metin Gümüş,  Alaşehir doğumlu olup,  İlkokulu ve Liseyi Alaşehir’de Üniversiteyi Uludağ  Üniversitesi  Tıp fakültesinde bitirdi.  Halk Sağlığı uzmanı olan Dr. Metin Gümüş  Kocaeli Devlet Hastanesinde görev yapmakta iken Alaşehir İlçe Sağlık Müdürlüğüne atandı.

KAYMAKAM ABDULLAH UÇGUN’U ZİYARET ETTİ

Alaşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Dr. Metin Gümüş göreve başladıktan sonra, Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret etti.  Kaymakam  Abdullah Uçgun, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Metin Gümüş’e yeni görevinde başarılar diledi.  Alaşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine başlayan  Dr. Metin Gümüş,  ilçemize ve vatandaşlarımıza her zaman olduğu gibi en sağlıklı hizmetleri vermeye devam edeceklerini söyledi. 

Alaşehir’e veda eden Balıkesir ili Edremit ilçesi Sağlık Müdürlüğü’ne normal tayinle atanan  Dr. Gülistan Güngör, “8 yıldır Alaşehir’de görev yapıyorum. Ocak ayı normal atama döneminde tayin istemiştim. Atanma isteğim bakanlık tarafından uygun görüldü. Atamam yapıldı.  Yıllarca birlikte görev yaptığım mesai arkadaşlarımdan, ayrıldığım için üzgünüm, ama mesleğimiz gereği bu tür sosyal olaylar olabilir.”dedi.