Bahadır Yenişehirlioğlu Alaşehir İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı

AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Alaşehir’de Haftalık Olağan İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı.

AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Fedayi Kozan’ın başkanlığında yapılan toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Kozan, katılımlarından ötürü Milletvekili Yenişehirlioğlu’na teşekkür etti. 

DAHA İYİ HİZMET İÇİN AYNI KARARLILIK

Başkan Kozan sözlerine şöyle devam etti: "Göreve geldiğimiz günden itibaren haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantımızı düzenli olarak gerçekleştiriyor ve istişareye önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın düğünlerine katılarak mutlu günlerine, cenazelerine katılarak acılı günlerine ortak oluyoruz. Yine mahalle muhtarlarımızı ziyaret ederek mahallelerimizde yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirme fırsatı buluyoruz.

Gerek İlçe binamıza gelerek talepte bulunan hemşehrilerimizi, gerekse yaptığımız ziyaretlerde görüştüğümüz vatandaşlarımızı tek tek dinleyip aldığımız notları ilgili birimlere iletiyoruz.

Yerel düzeyde şehrimizin ve ilçemizin gelişimine katkıda bulunmak ve halkımıza daha iyi hizmet sunmak için tüm teşkilatlar olarak gece gündüz demeden çalışıyor, partimizin geçmişteki başarılarına ve gelecekteki hedeflerine olan inancımızı yineleyerek, halkımıza daha iyi hizmet vermek için aynı kararlılıkla devam ediyoruz. Bu düşünceler içinde toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.