MART AYI İLÇE ŞEFLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede hizmet kalitesini en üst düzeyde tutabilmek için aylık ilçe şefleri toplantılarını düzenli olarak sürdürüyor. Bu kapsamda, Mart ayı ilçe şefleri toplantısı MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik başkanlığında gerçekleşti. Aydınyer ve Çevik’e, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Serkan Emir, Elektrik Malzeme ve Makine İkmal Daire Başkanı Kemal Anaç eşlik etti.

“ÇALIŞMALARIMIZ GECE-GÜNDÜZ DEVAM EDECEK”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “İlçe şeflerimiz ile her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz toplantılarda ilçelerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alıp, gerekli çalışmaların yapılması konusunda istişarelerde bulunuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün önderliğinde Manisa’yı daha yaşanılabilir bir kent yapmak ve vatandaşlarımıza eksiksiz bir şekilde hizmet ulaştırabilmek adına çalışmalarımız gece-gündüz devam edecek” dedi. 

 “ÇALIŞMALARIN YAKINDAN TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer de, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün liderliğinde 17 ilçemize hizmet götürmek için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. İlçe şeflerimizle koordineli çalışarak, ilçelerimizde gerçekleşen çalışmaların da yakından takipçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.