KARLITEKİN, “”BİZ, ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE ‘DEVA’ OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Deva Partisi Tarım, Enerji Ulaştırma Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin, Alaşehir’i ziyaret etti. İlçe Teşkilatı’nın daveti üzerine Alaşehir’e teşrif eden Karlıtekin, 2 bağ alanını ziyaret ederek, üreticilerin ve işçilerin sorunlarını dinledi. Bir üzüm işletmesinde de incelemelerde bulunan Karlıtekin, esnaf ve Alaşehir 5 Eylül Gazetesi’ni de ziyaret etti. İlçe yönetimi ile de istişarelerde bulanan Karlıtekin daha sonra Alaşehir’den ayrıldı. Karlıteki’nin ziyaret ve programlarına; Deva Partisi İlçe Başkanı Av. Tolga Şıray, ve İlçe yönetim kadroları da eşlik etti.

“ÜLKEMİZİN HER PROBLEMİN ‘DEVA’SI MEVCUTTUR”

Ziyaret ve programlarının ardından değerlendirmelerde bulunan Deva Partisi Tarım, Enerji Ulaştırma Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin,  “Bu gün, İlçe Teşkilatımız ile birlikte Alaşehir’imizin üzüm bağlarında, üzüm işletmesinde üreticilerimiz ve işçilerimizle buluşup sohbet ettik, dertlerini dinledik. Esnafımızı ve yerel basınımızı da ziyaret ettik. 2.5 yıldır ülkemizi karış karış geziyor, milletimizin sorunlarını ve dertlerini dinliyoruz. Çözüm önerilerimizi aktarıyoruz. Biz ülkemizin ve milletimizin her türlü dert ve sorunlarına ‘Deva olmak için yola çıktık. Bu doğrultuda eylem planlarımızı komuoyu ile paylaştık. Biz ötekileştirmeden, ayrımcılıktan uzak, kırmadan dökmeden Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için ülke yönetimine talip olduk. Bu doğrultuda; Liderimiz, Sayın Ali Babacan’ın önderliğinde, ekonomiden, demokrasiye, adaletten eğitime, sağlıktan tarıma, dış ve iç politikaya kadar tüm alanlarda plan ve programlarımız hazır.”dedi.

ŞIRAY: ALAŞEHİRLİLERİ ‘DEVA’YA BEKLİYORUZ

DEVA Partisi Alaşehir İlçe Başkanı Av. Tolga Şıray da “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Candan Karlıtekin’i ilçemizde ağırlamaktan memnun olduk. Davetinize icabet ettikleri için teşekkür ediyoruz.üreticilerimiz, işçilerimiz ve esnaflarımızla hasbihal ettik. Sohbet edip, sorunlarını dinledik. Ülkemiz ve milletimiz için Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın önderliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kısa sürede teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. Şehir merkezi başta olmak üzere, 72 mahallemize ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Üye kayıt çalışmalarımız da devam ediyor. Tüm Alaşehirlileri ‘DEVA’ ya bekliyoruz.”şeklinde konuştu.