Ahmet amca başkan Karaçoban’la hayata tutundu

YAŞAM 23.06.2017 - 17:12, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ahmet amca başkan Karaçoban’la hayata tutundu

Alaşehir Belediyesi İstasyon Mahallesinde ikamet eden ve 5 yıldır yatağa mahkum olarak yaşam mücadelesi veren Ahmet Kuşçu'ya bir adet tekerlekli sandalye hediye etti.
Sosyal belediyecilik anlamında her zaman vatandaşların yanında yer almaya çalışan Alaşehir Belediyesi, 88 yaşındaki MS hastası Ahmet Kuşçu'nun imdadına yetişti. 5 yıldır yatağa mahkum olarak yaşam mücadelesi veren Ahmet Kuşçu'ya Alaşehir Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.  KUŞÇU'NUN SEVİNÇ GÖZYAŞLARI Kuşçu, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın kendisine gönderdiği tekerlekli sandalyeyi görünce sevinçten gözyaşlarını tutamadı. Kuşçu, "Sayın Başkanımız Gökhan Karaçoban ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Şu an yaşadığım mutluluğu anlatamam. Allah razı olsun.”diye konuştu.
Alaşehir Belediyesi İstasyon Mahallesinde ikamet eden ve 5 yıldır yatağa mahkum olarak yaşam mücadelesi veren Ahmet Kuşçu'ya bir adet tekerlekli sandalye hediye etti.

Sosyal belediyecilik anlamında her zaman vatandaşların yanında yer almaya çalışan Alaşehir Belediyesi, 88 yaşındaki MS hastası Ahmet Kuşçu'nun imdadına yetişti. 5 yıldır yatağa mahkum olarak yaşam mücadelesi veren Ahmet Kuşçu'ya Alaşehir Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

 KUŞÇU'NUN SEVİNÇ GÖZYAŞLARI

Kuşçu, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın kendisine gönderdiği tekerlekli sandalyeyi görünce sevinçten gözyaşlarını tutamadı. Kuşçu, "Sayın Başkanımız Gökhan Karaçoban ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Şu an yaşadığım mutluluğu anlatamam. Allah razı olsun.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.