AK PARTİ 4 KOLDAN ÇALIŞIYOR

SİYASET 23.11.2018 - 12:09, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK PARTİ 4 KOLDAN ÇALIŞIYOR

AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Aday Adayları, 2019 yerel seçimlerinin çalışmalarına hızlı başladı. Teşkilatın yaptığı program çerçevesinde; hastane ziyareti yapıldı. Devlet eliyle yürütülen çalışmalar yerinde incelenirken, mahalle ziyaretlerinin de startı verildi.
Aday adaylığı ve temayül yoklamasının ardından 2019 yerel seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Aday Adayları; Av. Fedayi Kozan, Eczacı Mehmet Sencer Türkmen ve Özen Kıyak, Alaşehir Devlet Hastanesinde hasta ziyaretinde bulundu. Mevlit Kandili'nde düzenlenen ziyarette partililer ve aday adayları hastanede yatarak tedavi gören vatandaşların kandillerini kutlayıp, acil şifa dileklerinde bulundu. MAHALLELER ZİYARET EDİLİYOR Teşkilatın hazırladığı program kapsamında, AK Parti Alaşehir Belediye Başkan Aday Adayları Kozan, Türkmen ve Kıyak, merkezi hükümet tarafından yürütülen hizmet ve yatırımların yürütüldüğü sahalarda incelemeler yaparak bilgiler aldı ve mahalle ziyaretlerinin startını da vererek, Tepeköy mahallesine ziyaret gerçekleştirdiler.Tepeköy'de vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen AK Partililer, daha sonra Killik mahallesinde hasta ziyareti gerçekleştirdi. ERTÜRK; "HALKIMIZI BİLGİLENDİRİYORUZ" Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, Yerel seçim çalışmaları için çalışmalara başladık. Aday adaylarımız Fedayi Kozan, Mehmet Sencer Türkmen ve Özen Kıyak ile partili yöneticilerimizin de katılımıyla mahalle ziyaretleri düzenliyor, halkımızın üzüntülü ve sevinçli günlerinde yanlarında olup üzüntü ve sevinçlerine ortak oluyoruz. Ayrıca ilçemizde devlet eliyle başlatılan ve yürütülen yatırımları yerinde inceliyor, gelişmeler hakkında bilgi sahibi olup halkımızı bilgilendiriyoruz." dedi. "HALKIMIZ AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞMAK İSTİYOR" Alaşehir'i AK belediyecilik ile buluşturmaya kararlı olduklarını ifade eden Ertürk, "İnanıyorum ki artık halkımız yaşadıkları ilçeye AK belediyecilik elinin değmesini istiyor. 2002 yılından bu yana AK belediyecilikten ve dolayısıyla modern, çağdaş belediyecilik hizmetinden mahrum kaldığını düşünen halkımızın bu kez tercihinin AK Parti olacağına inanıyoruz. AK Parti Alaşehir'de belediye seçimlerini kazandığı takdirde ilçemiz kısa sürede çok büyük değişim ve gelişim yaşayacaktır." şeklinde konuştu.
AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Aday Adayları, 2019 yerel seçimlerinin çalışmalarına hızlı başladı. Teşkilatın yaptığı program çerçevesinde; hastane ziyareti yapıldı. Devlet eliyle yürütülen çalışmalar yerinde incelenirken, mahalle ziyaretlerinin de startı verildi.

Aday adaylığı ve temayül yoklamasının ardından 2019 yerel seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Aday Adayları; Av. Fedayi Kozan, Eczacı Mehmet Sencer Türkmen ve Özen Kıyak, Alaşehir Devlet Hastanesinde hasta ziyaretinde bulundu. Mevlit Kandili'nde düzenlenen ziyarette partililer ve aday adayları hastanede yatarak tedavi gören vatandaşların kandillerini kutlayıp, acil şifa dileklerinde bulundu.

MAHALLELER ZİYARET EDİLİYOR

Teşkilatın hazırladığı program kapsamında, AK Parti Alaşehir Belediye Başkan Aday Adayları Kozan, Türkmen ve Kıyak, merkezi hükümet tarafından yürütülen hizmet ve yatırımların yürütüldüğü sahalarda incelemeler yaparak bilgiler aldı ve mahalle ziyaretlerinin startını da vererek, Tepeköy mahallesine ziyaret gerçekleştirdiler.Tepeköy'de vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen AK Partililer, daha sonra Killik mahallesinde hasta ziyareti gerçekleştirdi.

ERTÜRK; "HALKIMIZI BİLGİLENDİRİYORUZ"

Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, Yerel seçim çalışmaları için çalışmalara başladık. Aday adaylarımız Fedayi Kozan, Mehmet Sencer Türkmen ve Özen Kıyak ile partili yöneticilerimizin de katılımıyla mahalle ziyaretleri düzenliyor, halkımızın üzüntülü ve sevinçli günlerinde yanlarında olup üzüntü ve sevinçlerine ortak oluyoruz. Ayrıca ilçemizde devlet eliyle başlatılan ve yürütülen yatırımları yerinde inceliyor, gelişmeler hakkında bilgi sahibi olup halkımızı bilgilendiriyoruz." dedi.

"HALKIMIZ AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞMAK İSTİYOR"

Alaşehir'i AK belediyecilik ile buluşturmaya kararlı olduklarını ifade eden Ertürk, "İnanıyorum ki artık halkımız yaşadıkları ilçeye AK belediyecilik elinin değmesini istiyor. 2002 yılından bu yana AK belediyecilikten ve dolayısıyla modern, çağdaş belediyecilik hizmetinden mahrum kaldığını düşünen halkımızın bu kez tercihinin AK Parti olacağına inanıyoruz. AK Parti Alaşehir'de belediye seçimlerini kazandığı takdirde ilçemiz kısa sürede çok büyük değişim ve gelişim yaşayacaktır." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.