AK Partili Berber, Alaşehir'de ziyaretlerde bulundu

SİYASET 27.03.2017 - 10:30, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK Partili Berber, Alaşehir'de ziyaretlerde bulundu

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, önceki gün Alaşehir'de bir takım ziyaretlerde bulundu.
Önceki gün öğleden sonra ilçeye gelen Berber, AK Parti İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Rıza Peker ve partililer tarafından karşılandı. Berber, lokalde partililerle selamlaştıktan sonra İlçe Başkanı Peker ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüştü. Daha sonra Alaşehir Ziraat Odası'na geçen AK Partili Berber, burada Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk ile görüştü. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tarık Memiş'in de bulunduğu ziyarette tarımdaki ulusal ve bölgesel sorunlara değinildi. Berber ve beraberindekiler buradan Galericiler Sitesi'ne geçerek galerici esnafını ziyaret etti. Uçak Tarım işletmesini ziyaret ederek işletme sahiplerinden Ali Uçak'la görüşen AK Partili Berber, daha sonra Tepeköy mahallesine geçerek burada mahalle halkına hitap etti. Berber, konuşmasında Partili Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı. Geceyi Alaşehir'de geçiren AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, dün sabah da La Bella Hotel Konferans Salonu'nda Alaşehir'in tüm mahalle muhtarlarına bir kahvaltı verdi. Berber, kahvaltı sonrası mahalle muhtarlarına hitap etti.  
AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, önceki gün Alaşehir'de bir takım ziyaretlerde bulundu.

Önceki gün öğleden sonra ilçeye gelen Berber, AK Parti İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Rıza Peker ve partililer tarafından karşılandı. Berber, lokalde partililerle selamlaştıktan sonra İlçe Başkanı Peker ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüştü.

Daha sonra Alaşehir Ziraat Odası'na geçen AK Partili Berber, burada Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk ile görüştü. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tarık Memiş'in de bulunduğu ziyarette tarımdaki ulusal ve bölgesel sorunlara değinildi. Berber ve beraberindekiler buradan Galericiler Sitesi'ne geçerek galerici esnafını ziyaret etti.

Uçak Tarım işletmesini ziyaret ederek işletme sahiplerinden Ali Uçak'la görüşen AK Partili Berber, daha sonra Tepeköy mahallesine geçerek burada mahalle halkına hitap etti. Berber, konuşmasında Partili Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı.

Geceyi Alaşehir'de geçiren AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, dün sabah da La Bella Hotel Konferans Salonu'nda Alaşehir'in tüm mahalle muhtarlarına bir kahvaltı verdi. Berber, kahvaltı sonrası mahalle muhtarlarına hitap etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.