AK Partili gençlere Anayasa brifingi

SİYASET 06.02.2017 - 08:55, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK Partili gençlere Anayasa brifingi

AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aslan, referanduma sunulan anayasa değişikliği ve Partili Cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında partisinin gençlerini bilgilendirdi.
AK Parti Alaşehir ilçe teşkilatının yeni anayasa ve partili cumhurbaşkanlığı sisteminin   tanıtımına ilişkin çalışmaları sürüyor. Çalışmalar kapsamında önceki gün  AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aslan, parti teşkilatında düzenlenen bir toplantıda gençleri bilgilendirdi.   ASLAN; "KALICI İSTİKRAR İÇİN PARTİLİ CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİNİ İSTİYORUZ”   Toplantıda "sürekli istikrar" için  mutlaka partili cumhurbaşkanlığı sistemine  geçilmesi gerektiğini söyleyen Aslan; "Şu anda ülkemiz milli bir mücadele veriyor. Bu mücadelede daha başarılı olmak istikrarlı bir yönetim şart. 21. yüz yılın başındayız. Şu anda ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyen bir ülke konumuna geldik. Bizim tarihimizi, maneviyatımızı unutmamamız lazım. AK Parti hükümetleriyle kazandığımız en önemli iki özellik var. Bir tanesi istikrar, diğeri itibardır. İstikrarlı olmadığınız zaman itibarlı olamayabiliyorsunuz. O nedenle bu değişikliğin  ülkemize kazandıracağı en önemli husus istikrardır. Sürekli istikrar için partili cumhurbaşkanlığı sistemi elzemdir. Demokratik seçimlerin yapıldığı 1950 yılından itibaren 72 senede 65 hükümet kuruldu. Bu şu demek, 65 defa arabanın durup yola yeniden başlaması demektir. Yeni sistemin  en önemli kazanımı sürekli istikrardır arkadaşlar. İşte bu yeni sistemle  beraber ülkemiz hiç durmadan yoluna devam edecektir. Hele de bir de Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider varsa başımızda, ilelebet yoluna devam edecektir. Bu iş Recep Tayyip Erdoğan şahsi meselesi değildir. Bu iş bir millet, bir memleket meselesidir. Ve o nedenle de yürütmenin tek başına her zaman daim olması gerektiğini her fırsatta anlatacağız" dedi.
AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aslan, referanduma sunulan anayasa değişikliği ve Partili Cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında partisinin gençlerini bilgilendirdi.

AK Parti Alaşehir ilçe teşkilatının yeni anayasa ve partili cumhurbaşkanlığı sisteminin   tanıtımına ilişkin çalışmaları sürüyor. Çalışmalar kapsamında önceki gün  AK Parti Alaşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aslan, parti teşkilatında düzenlenen bir toplantıda gençleri bilgilendirdi.

 

ASLAN; "KALICI İSTİKRAR İÇİN PARTİLİ CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİNİ İSTİYORUZ”

 

Toplantıda "sürekli istikrar" için  mutlaka partili cumhurbaşkanlığı sistemine  geçilmesi gerektiğini söyleyen Aslan; "Şu anda ülkemiz milli bir mücadele veriyor. Bu mücadelede daha başarılı olmak istikrarlı bir yönetim şart. 21. yüz yılın başındayız. Şu anda ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyen bir ülke konumuna geldik. Bizim tarihimizi, maneviyatımızı unutmamamız lazım. AK Parti hükümetleriyle kazandığımız en önemli iki özellik var. Bir tanesi istikrar, diğeri itibardır. İstikrarlı olmadığınız zaman itibarlı olamayabiliyorsunuz. O nedenle bu değişikliğin  ülkemize kazandıracağı en önemli husus istikrardır. Sürekli istikrar için partili cumhurbaşkanlığı sistemi elzemdir. Demokratik seçimlerin yapıldığı 1950 yılından itibaren 72 senede 65 hükümet kuruldu. Bu şu demek, 65 defa arabanın durup yola yeniden başlaması demektir. Yeni sistemin  en önemli kazanımı sürekli istikrardır arkadaşlar. İşte bu yeni sistemle  beraber ülkemiz hiç durmadan yoluna devam edecektir. Hele de bir de Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider varsa başımızda, ilelebet yoluna devam edecektir. Bu iş Recep Tayyip Erdoğan şahsi meselesi değildir. Bu iş bir millet, bir memleket meselesidir. Ve o nedenle de yürütmenin tek başına her zaman daim olması gerektiğini her fırsatta anlatacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.