AK PARTİLİLER, AFET BÖLGESİNDE!

EKONOMİ 28.05.2018 - 10:14, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK PARTİLİLER, AFET BÖLGESİNDE!

Perşembe günü saat 21 sıralarında başlayan ve aralıklarla 40 dakika kadar süren dolu yağışından zarar gören bölgelerde ikamet eden üreticilere geçmiş olsun ziyaretleri başladı.
Seçim çalışmaları kapsamında Alaşehir'e gelen AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, afet bölgelerinde incelemelerde bulundu. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala, seçim çalışmalarına hız veren Manisa Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili adayı Uğur Aydemir, geldiği Alaşehir'de perşembe günü dolu yağışından etkilenen bölgelere geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu. Subaşı, Hacıaliler, Delemenler, Üzümlü mahallelerinde zarar gören ekili sahalarda incelmeler yapan Aydemir ve beraberindekiler, üreticilerle de bir araya gelerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Afet bölgelerinde üreticileri dinleyen Aydemir ve beraberindekiler, gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra, mağduriyetlerin giderilmesi noktasında gerekenlerin yapılacağını söyleyerek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Aydemir'in inceleme ve geçmiş olsun ziyaretlerine; Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertük ve yönetimi, 8. Sıra milletvekili adayı Alaşehirli Eczacı Mehmet Sencer Türkmen ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tarık Memiş de eşlik etti.
Perşembe günü saat 21 sıralarında başlayan ve aralıklarla 40 dakika kadar süren dolu yağışından zarar gören bölgelerde ikamet eden üreticilere geçmiş olsun ziyaretleri başladı.

Seçim çalışmaları kapsamında Alaşehir'e gelen AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, afet bölgelerinde incelemelerde bulundu.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala, seçim çalışmalarına hız veren Manisa Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili adayı Uğur Aydemir, geldiği Alaşehir'de perşembe günü dolu yağışından etkilenen bölgelere geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu. Subaşı, Hacıaliler, Delemenler, Üzümlü mahallelerinde zarar gören ekili sahalarda incelmeler yapan Aydemir ve beraberindekiler, üreticilerle de bir araya gelerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Afet bölgelerinde üreticileri dinleyen Aydemir ve beraberindekiler, gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra, mağduriyetlerin giderilmesi noktasında gerekenlerin yapılacağını söyleyerek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Aydemir'in inceleme ve geçmiş olsun ziyaretlerine; Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertük ve yönetimi, 8. Sıra milletvekili adayı Alaşehirli Eczacı Mehmet Sencer Türkmen ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tarık Memiş de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.