AKKAL: ÜLKEMİZE, PARTİMİZE VE LİDERİMİZE SAHİP ÇIKALIM

GÜNDEM 14.01.2020 - 10:04, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AKKAL: ÜLKEMİZE, PARTİMİZE VE LİDERİMİZE SAHİP ÇIKALIM

ALAŞEHİR AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ATANAN YAŞAR DEMİREL’E MANİSA MİLLETVEKİLLERİNDEN İLK HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNİ TAMER AKKAL, GERÇEKLEŞTİRDİ. AKKAL, DEMİREL’E YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ.
Alaşehir AK Parti ilçe başkanlığına atanan ve geçtiğimiz hafta göreve başlayan ilçe başkanı Yaşar Demirel parti lokalinde tanışma toplantısı yaptı. Toplantıya AK Parti Manisa milletvekili Tamer Akkal, il teşkilat başkanı Ataman Taydaş  ve partililer katıldı. Alaşehir’e gelen milletvekili Tamer Akkal, parti lokaline gelişinde partililer tarafından karşılandı. Parti lokalinde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti ilçe başkanı Yaşar Demirel, “Göreve yeni başladım. Bu gün bir tanışma toplantısı düzenledik. Toplantımıza milletvekilimiz Tamer Akkal da katılarak, bizleri ve partimizi onurlandırdı. Hep birlikte bir tek amacımız var, Alaşehir’imize neler yapabiliriz, nasıl hizmetler verebiliriz tek hedefimiz budur. Bunun için milletvekillerimizi sık sık ziyaret edeceğiz.”dedi. AKKAL: BİRBİRİMİZE KENETLENELİM AK Parti Manisa milletvekili Tamer Akkal da “Yeni başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Geçmişte partimize hizmet eden başkanlarımıza da verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Bizler 18 yıldır iktidardaysak, erkekler alınmasın ama kadınlarımıza borçluyuz. Çünkü kadınlarımız evlerindeki işleri, çocuklarına rağmen parti çalışmalarımıza büyük destek vermektedirler. Tabiki erkeklerimizi de kenara atmayalım, onlarda ellerinden geleni yapmaktadırlar. Yerel seçimlerde bir önceki oyumuzu yine aldık ama, bazı ilçelerimizi kaybettik. Bunda da vardır bir hayır. İnşallah 4 yıl sonra yapılacak seçime şimdiden hazırlanarak, Cumhur İttifakını yine kazandıracağız. Biz her türlü hizmete hazırız.  Dünya kaynıyor. Kendi otomobilimizi ürettik. Sadece otomobil de değil bir çok alanda dünya karşısında dimdik durabiliyoruz.  Faizleri düşürdük. Atatürk’ten sonra dünyaya kafa tutan ve dimdik durabilen bir liderimiz var. Ekonomimiz her gün daha iyiye gidiyor. Yeter ki partimiz ve Cumhurbaşkanımıza destek vermeye devam edelim.”şeklinde konuştu.  
ALAŞEHİR AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ATANAN YAŞAR DEMİREL’E MANİSA MİLLETVEKİLLERİNDEN İLK HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNİ TAMER AKKAL, GERÇEKLEŞTİRDİ. AKKAL, DEMİREL’E YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ.

Alaşehir AK Parti ilçe başkanlığına atanan ve geçtiğimiz hafta göreve başlayan ilçe başkanı Yaşar Demirel parti lokalinde tanışma toplantısı yaptı. Toplantıya AK Parti Manisa milletvekili Tamer Akkal, il teşkilat başkanı Ataman Taydaş  ve partililer katıldı. Alaşehir’e gelen milletvekili Tamer Akkal, parti lokaline gelişinde partililer tarafından karşılandı.

Parti lokalinde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti ilçe başkanı Yaşar Demirel, “Göreve yeni başladım. Bu gün bir tanışma toplantısı düzenledik. Toplantımıza milletvekilimiz Tamer Akkal da katılarak, bizleri ve partimizi onurlandırdı. Hep birlikte bir tek amacımız var, Alaşehir’imize neler yapabiliriz, nasıl hizmetler verebiliriz tek hedefimiz budur. Bunun için milletvekillerimizi sık sık ziyaret edeceğiz.”dedi.

AKKAL: BİRBİRİMİZE KENETLENELİM

AK Parti Manisa milletvekili Tamer Akkal da “Yeni başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Geçmişte partimize hizmet eden başkanlarımıza da verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Bizler 18 yıldır iktidardaysak, erkekler alınmasın ama kadınlarımıza borçluyuz. Çünkü kadınlarımız evlerindeki işleri, çocuklarına rağmen parti çalışmalarımıza büyük destek vermektedirler. Tabiki erkeklerimizi de kenara atmayalım, onlarda ellerinden geleni yapmaktadırlar. Yerel seçimlerde bir önceki oyumuzu yine aldık ama, bazı ilçelerimizi kaybettik. Bunda da vardır bir hayır. İnşallah 4 yıl sonra yapılacak seçime şimdiden hazırlanarak, Cumhur İttifakını yine kazandıracağız. Biz her türlü hizmete hazırız.  Dünya kaynıyor. Kendi otomobilimizi ürettik. Sadece otomobil de değil bir çok alanda dünya karşısında dimdik durabiliyoruz.  Faizleri düşürdük. Atatürk’ten sonra dünyaya kafa tutan ve dimdik durabilen bir liderimiz var. Ekonomimiz her gün daha iyiye gidiyor. Yeter ki partimiz ve Cumhurbaşkanımıza destek vermeye devam edelim.”şeklinde konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.