Alaşehir Belediyesi'nden gazi ve gazi ailelerine ücretsiz Karadeniz turu

BELEDİYE 01.10.2018 - 10:22, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir Belediyesi'nden gazi ve gazi ailelerine ücretsiz Karadeniz turu

Alaşehir Belediyesi, gaziler ve gazi aileleri için ücretsiz Karadeniz Turu düzenledi. Gelensel olarak her yıl gazi ve yakınlarını bir gezi turuna gönderen Belediye Yönetimi, bu yılki geziyi Karadeniz bölgesine planladı. Gazi ve aileleri bölgede 8 ili gezdi.
Alaşehir Belediyesi, Alaşehirli gaziler için 5 gece 6 gün süren ücretsiz Karadeniz turu düzenledi. Ücretsiz gezi turu kapsamında gazi ve gazi aileleri Bartın, Trabzon, Safranbolu, Amasra, Ordu, Giresun, Rize ve Artvin illerini gezerek güzel vakit geçirdiler. GAZİLER BAŞKAN ALİ UÇAK'A TEŞEKKÜR ETTİ Gazi ve gazi ailelerinin bu tip etkinliklerle moral ve motivasyonunu arttırmayı hedeflediklerini belirten Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak," Vatan sevdası ile bu topraklar için göğsünü siper eden gazilerimize destek olmak, onları sadece özel günlerde değil her zaman hatırlamak bizlerin görevi.  Alaşehir Belediyesi olarak bizler için çok önemli olan ve vatanı, milleti, bayrağı için canını ortaya koyan gazilerimizin gönüllerine değmek için böyle bir gezi düzenledik. Gazilerimizin ve ailelerinin yüzlerini bir nebze de olsa güldürebilmek adına düzenlediğimiz bu geziyi gerçekleştirdiğimiz için büyük bir mutluluk içindeyiz."diye konuştu. Geziden yüksek moralle dönen ekip Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ve ekibine vermiş oldukları destek için teşekkür etti.
Alaşehir Belediyesi, gaziler ve gazi aileleri için ücretsiz Karadeniz Turu düzenledi. Gelensel olarak her yıl gazi ve yakınlarını bir gezi turuna gönderen Belediye Yönetimi, bu yılki geziyi Karadeniz bölgesine planladı. Gazi ve aileleri bölgede 8 ili gezdi.

Alaşehir Belediyesi, Alaşehirli gaziler için 5 gece 6 gün süren ücretsiz Karadeniz turu düzenledi. Ücretsiz gezi turu kapsamında gazi ve gazi aileleri Bartın, Trabzon, Safranbolu, Amasra, Ordu, Giresun, Rize ve Artvin illerini gezerek güzel vakit geçirdiler.

GAZİLER BAŞKAN ALİ UÇAK'A TEŞEKKÜR ETTİ

Gazi ve gazi ailelerinin bu tip etkinliklerle moral ve motivasyonunu arttırmayı hedeflediklerini belirten Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak," Vatan sevdası ile bu topraklar için göğsünü siper eden gazilerimize destek olmak, onları sadece özel günlerde değil her zaman hatırlamak bizlerin görevi.  Alaşehir Belediyesi olarak bizler için çok önemli olan ve vatanı, milleti, bayrağı için canını ortaya koyan gazilerimizin gönüllerine değmek için böyle bir gezi düzenledik. Gazilerimizin ve ailelerinin yüzlerini bir nebze de olsa güldürebilmek adına düzenlediğimiz bu geziyi gerçekleştirdiğimiz için büyük bir mutluluk içindeyiz."diye konuştu.

Geziden yüksek moralle dönen ekip Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ve ekibine vermiş oldukları destek için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.