Alaşehir Belediyespor ateşe mi atılıyor?

SPOR 15.06.2016 - 10:11, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir Belediyespor ateşe mi atılıyor?

Alaşehir Belediyesi bugüne kadar Şehir Stadı'nı İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünden kiralama girişimlerinden bir türlü sonuç alamadı. Yaklaşan Bölgesel Amatör Lig maçları öncesi stadın zeminini bakıma alıp, tribünlerde iyileştirme yapmayı planlayan Alaşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün onayını bekliyor. Aksi bir durumda ise iç saha maçlarını en yakın ilçede oynamak zorunda kalacak olan Alaşehir Belediye Spor'u kabus gibi bir sezon bekliyor.
Süper Amatör Kümede şampiyon olduktan sonra Play-Off maçlarını da namağlup olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lige yükselen Alaşehir Belediye Spor'da sevinç  yerini umutsuzluğa ve korkuya bıraktı. Yaklaşan sezon öncesi Şehir Stadı'nın çimlerini bakıma almak, tribünleri yeniden düzenlemek ve yan sahayı çimlendirmek isteyen Alaşehir Belediyesi, tesisleri Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nden yeniden kiralayamadı. Kiralamak için başladığı girişimlerden de bugüne kadar herhangi bir sonuç alamadı.   SÖZLEŞME 23 MART 2016 TARİHİNDE SONA ERDİ   Alaşehir Belediyesi'nin ilçenin spor tesislerini kullanmak üzere 23 Mart 2006 tarihinde yaptığı sözleşme 23 Mart 2016 tarihinde sona erdi. Alaşehir Belediye Spor futbol takımı Sezonu her iki gurupta da namağlup olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselince, Alaşehir Belediyesi spor tesisleri yeniden kiralamak için girişimlere başladı. Çünkü Bölgesel Amatör Lig maçları öncesinde Şehir Stadı'nın zemininin bakıma, tribünlerin de yenden düzenlenmesine ihtiyaç vardı. Ve bunun için de acele etmek gerekiyordu.   YAZIŞMALARDAN SONUÇ ALINAMADI   Ancak Alaşehir Belediyesi, spor tesislerini yeniden kiralamak için başlattığı girişimlerden bugüne kadar bir sonuç alamadı. Bu amaçla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile yapılan yazışmalardan hiç bir sonuç çıkmadı. Bu durum Alaşehir Belediye Spor yönetimini ve teknik heyetini büyük bir hayal kırıklığına ve endişeye sevk etti. Yeniden kiralamanın gerçekleşmemesi durumunda maçları en yakın ilçede oynayacaklarını, bunun da çok büyük bir dezavantaj oluşturacağına inanan yönetim, sorunun bir an önce çözülmesini bekliyor.   "BU KOŞULLARDA BAL'DA TUTUNMAMIZ İMKANSIZLAŞIR"   Alaşehir Belediyesi'nin tesisleri yeniden kiralaması durumunda bir an önce zemin bakımı, tribünlerin yenilenmesi ve yan sahanın çimlendirilmesi çalışmalarına başlamayı planladıklarını dile getiren yöneticiler, "Anlamakta zorlandığımız bu süreç yüzünden Bölgesel Ligde oynama heyecanımız adeta kabusa dönüştü. Tekrar kiralama işi gerçekleşmezse iç saha maçlarımızı yakın bir ilçede oynamak zorunda kalırız. Bu da bizim için büyük bir dezavantaja neden olur. Bu koşullarda bu ligde tutunmamız adeta imkansızlaşır. Bir ilçe halkının, futbolseverlerinin hayalleriyle oynanmasın" şeklinde konuştular. Yöneticiler, kiralamanın gerçekleşmesi durumunda yan sahayı da kiralama kapsamına alarak bu sahanın zeminini sentetik çim yaparak Şehir Stadının zeminini bakıma almayı planlıyor. Umutsuz bir bekleyiş içine giren Alaşehir Belediye Spor yöneticileri ve futbolseverler şimdi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nden gelecek olumlu haberi bekliyor.   
Alaşehir Belediyesi bugüne kadar Şehir Stadı'nı İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünden kiralama girişimlerinden bir türlü sonuç alamadı. Yaklaşan Bölgesel Amatör Lig maçları öncesi stadın zeminini bakıma alıp, tribünlerde iyileştirme yapmayı planlayan Alaşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün onayını bekliyor. Aksi bir durumda ise iç saha maçlarını en yakın ilçede oynamak zorunda kalacak olan Alaşehir Belediye Spor'u kabus gibi bir sezon bekliyor.

Süper Amatör Kümede şampiyon olduktan sonra Play-Off maçlarını da namağlup olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lige yükselen Alaşehir Belediye Spor'da sevinç  yerini umutsuzluğa ve korkuya bıraktı. Yaklaşan sezon öncesi Şehir Stadı'nın çimlerini bakıma almak, tribünleri yeniden düzenlemek ve yan sahayı çimlendirmek isteyen Alaşehir Belediyesi, tesisleri Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nden yeniden kiralayamadı. Kiralamak için başladığı girişimlerden de bugüne kadar herhangi bir sonuç alamadı.

 

SÖZLEŞME 23 MART 2016 TARİHİNDE SONA ERDİ

 

Alaşehir Belediyesi'nin ilçenin spor tesislerini kullanmak üzere 23 Mart 2006 tarihinde yaptığı sözleşme 23 Mart 2016 tarihinde sona erdi. Alaşehir Belediye Spor futbol takımı Sezonu her iki gurupta da namağlup olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselince, Alaşehir Belediyesi spor tesisleri yeniden kiralamak için girişimlere başladı. Çünkü Bölgesel Amatör Lig maçları öncesinde Şehir Stadı'nın zemininin bakıma, tribünlerin de yenden düzenlenmesine ihtiyaç vardı. Ve bunun için de acele etmek gerekiyordu.

 

YAZIŞMALARDAN SONUÇ ALINAMADI

 

Ancak Alaşehir Belediyesi, spor tesislerini yeniden kiralamak için başlattığı girişimlerden bugüne kadar bir sonuç alamadı. Bu amaçla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile yapılan yazışmalardan hiç bir sonuç çıkmadı. Bu durum Alaşehir Belediye Spor yönetimini ve teknik heyetini büyük bir hayal kırıklığına ve endişeye sevk etti. Yeniden kiralamanın gerçekleşmemesi durumunda maçları en yakın ilçede oynayacaklarını, bunun da çok büyük bir dezavantaj oluşturacağına inanan yönetim, sorunun bir an önce çözülmesini bekliyor.

 

"BU KOŞULLARDA BAL'DA TUTUNMAMIZ İMKANSIZLAŞIR"

 

Alaşehir Belediyesi'nin tesisleri yeniden kiralaması durumunda bir an önce zemin bakımı, tribünlerin yenilenmesi ve yan sahanın çimlendirilmesi çalışmalarına başlamayı planladıklarını dile getiren yöneticiler, "Anlamakta zorlandığımız bu süreç yüzünden Bölgesel Ligde oynama heyecanımız adeta kabusa dönüştü. Tekrar kiralama işi gerçekleşmezse iç saha maçlarımızı yakın bir ilçede oynamak zorunda kalırız. Bu da bizim için büyük bir dezavantaja neden olur. Bu koşullarda bu ligde tutunmamız adeta imkansızlaşır. Bir ilçe halkının, futbolseverlerinin hayalleriyle oynanmasın" şeklinde konuştular. Yöneticiler, kiralamanın gerçekleşmesi durumunda yan sahayı da kiralama kapsamına alarak bu sahanın zeminini sentetik çim yaparak Şehir Stadının zeminini bakıma almayı planlıyor.

Umutsuz bir bekleyiş içine giren Alaşehir Belediye Spor yöneticileri ve futbolseverler şimdi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nden gelecek olumlu haberi bekliyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.