ALAŞEHİR BELEDİYESPORA ÖZGÜR ÖZEL DESTEĞİ

GÜNDEM 14.01.2020 - 10:06, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR BELEDİYESPORA ÖZGÜR ÖZEL DESTEĞİ

CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen ile birlikte yeni CHP İlçe yönetimi ve belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Alaşehir Belediyespor başkanı işadamı Hüseyin Akgül’de bulundu.
CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Manisa milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlı ve Bekir Başçevirgen ile birlikte belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nu makamımda ziyaret etti. Ziyarete Alaşehir belediyespor başkanı işadamı Hüseyin Akgül’de bulundu. Ziyarette Alaşehir Belediyespor’a ait 45 numaralı formayı giyen Özgür Özel , “Biz Alaşehir belediyesini ve Alaşehirsporu destekliyoruz. Alaşehir belediye başkanı bizlere belediyeyi kazanarak, çok büyük bir mutluluk yaşattı. Şimdi de aynı mutluluğu Alaşehir Belediyespor’da yaşamak istiyoruz. Uzun bir koşturmadan sonra bu formayı Alaşehir belediyesi olarak kazandık. Alaşehir belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve  Alaşehir belediyespora bir çıkış yaşatan sizleri kutluyoruz. Bundan sonra inşallah Alaşehir’de Alaşehir belediyespor’da bir üst ligde oynayacak. Bir üst ligde şampiyonlukları sürdürmenizi temenni ediyoruz.   Beş senenin sonunda Alaşehir belediyesporda Alaşehir  belediyesini de Türkiye’nin en üst liginde göreceğimizi  sonuna kadar inanıyoruz. Biz Alaşehir belediyesporu tutuyoruz, destek veriyoruz.”dedi. DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİLDİ Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da “Vekillerimize Belediye ve belediyespora verdiğiniz desteklerden dolayı  çok teşekkür ediyoruz. Sayın vekilimiz Özgür Özel bize iki tane futbolcu konusunda yardımcı oldu. Futbolcuları belediyespora kazandırmamızı  sağladı. Belediye başkanlığı seçimleri öncesinde de bizlere sonsuz destek vermiştiniz. Bu çabalarınız için de çok teşekkür ediyoruz. Dar  bir bütçeyle çıktığımız yolda  kulüp başkanımız Hüseyin Akgül ile birlikte takımımızın başarılı  olması bizleri mutlu ediyor.”dedi.  
CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen ile birlikte yeni CHP İlçe yönetimi ve belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Alaşehir Belediyespor başkanı işadamı Hüseyin Akgül’de bulundu.

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Manisa milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlı ve Bekir Başçevirgen ile birlikte belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nu makamımda ziyaret etti. Ziyarete Alaşehir belediyespor başkanı işadamı Hüseyin Akgül’de bulundu. Ziyarette Alaşehir Belediyespor’a ait 45 numaralı formayı giyen Özgür Özel , “Biz Alaşehir belediyesini ve Alaşehirsporu destekliyoruz. Alaşehir belediye başkanı bizlere belediyeyi kazanarak, çok büyük bir mutluluk yaşattı. Şimdi de aynı mutluluğu Alaşehir Belediyespor’da yaşamak istiyoruz. Uzun bir koşturmadan sonra bu formayı Alaşehir belediyesi olarak kazandık. Alaşehir belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve  Alaşehir belediyespora bir çıkış yaşatan sizleri kutluyoruz. Bundan sonra inşallah Alaşehir’de Alaşehir belediyespor’da bir üst ligde oynayacak. Bir üst ligde şampiyonlukları sürdürmenizi temenni ediyoruz.   Beş senenin sonunda Alaşehir belediyesporda Alaşehir  belediyesini de Türkiye’nin en üst liginde göreceğimizi  sonuna kadar inanıyoruz. Biz Alaşehir belediyesporu tutuyoruz, destek veriyoruz.”dedi.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİLDİ

Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da “Vekillerimize Belediye ve belediyespora verdiğiniz desteklerden dolayı  çok teşekkür ediyoruz. Sayın vekilimiz Özgür Özel bize iki tane futbolcu konusunda yardımcı oldu. Futbolcuları belediyespora kazandırmamızı  sağladı. Belediye başkanlığı seçimleri öncesinde de bizlere sonsuz destek vermiştiniz. Bu çabalarınız için de çok teşekkür ediyoruz. Dar  bir bütçeyle çıktığımız yolda  kulüp başkanımız Hüseyin Akgül ile birlikte takımımızın başarılı  olması bizleri mutlu ediyor.”dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.